Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
You2Toys Rotator Roterande Onaniprodukt var 1

You2Toys Rotator Roterande Onaniprodukt

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Luta dig tillbaka och njut. You2Toys Rotator är en maskulin onaniprodukt för dig som inte kompromissar med vare sig njutning eller design.

En mjuk och nopprig sleeve skämmer bort dig med allt från mjuk och kittlande massage till intensiv stimulering. De 7 rotationsmönstren anges med färger på produktens on/off-knapp och växlas mellan med ett enkelt tryck.

Rotator Masturbatorns ergonomiska yttre mått är 28 cm utvändigt. Invändigt är den 4 cm i diameter med ett djup på 11 cm som garanterar full njutning för de flesta.

Den invändiga sleeven är ftalatfri och avmonteras enkelt för rengöring. Den drivs av 4 x AAA-batterier som köps separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Stocholm
Sal - 28. nov. 2020
Tenga black är enligt mig för stimulerande för sitt eget bästa. Den är även ganska tight vilket är värt att tänka på. Rengöringen är dock väldigt enkel och smidig vilket är ovanligt enligt mig. Om du aldrig har haft en sexleksak innan, välj då något annant, typ satisfyer men, så du vet mer hur trångt och stimulerande du vill ha det.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful