Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
You2Toys Space Rider 3000 Vibrator var 1

You2Toys Space Rider 3000 Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Önskar du dig en läcker och tystlåten dildovibrator med lika mycket glimmer som styrka så är Space Rider 3000 helt rätt för dig.

Space Rider ger dig möjligheten att välja intensitet på de steglösa vibrationerna genom att skruva på botten av vibratorn.

Med den semirealistiska designen och välformade ollonet garanterar den dig en målriktad stimulering.

Den är framställd i mjuk gelé som känns både fast och flexibel på samma gång. Drivs av 2 st AA-batterier som köps separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Jodå
Sissi - 7. jun. 2021
Först av allt, den är så fin, glittrig och allt
Stjärnhimmel <3
Salinas - 3. may. 2017
Snyggt material - bra storlek - feminin design - vackra vibrationer - rimligt pris. Gör det åt mig varje gång!
0
Ett attraktivt alternativ för estetikern
Kaneli - 5. jan. 2021
För de som uppskattar allt glitter visade sig denna vibrator vara ett bra köp! Enheten fungerar felfritt, materialet är behagligt mjukt och det steglöst variabla vibrationsläget är lätt att använda under lek. Min partner fick också använda sin hand längre och tyckte att enheten var lätt att använda, medan den mottagande parten tyckte att den var väldigt trevlig. Som ägare till flera vibratorer kan jag inte säga att enheten på något sätt är exceptionellt bra vad gäller funktioner eller kvalitet, men den fungerar väldigt bra. Det som är mest tilltalande med denna leksak i synnerhet är dock dess vackra utseende som muntrar upp dig närhelst den dyker upp. Bling bling!
0
Ett roligt tillskott i sovrummet
Miss NO - 8. oct. 2020
Denna härliga dildovibrator tillför färg och glitter till nattduksbordet. Materialet på denna är inte det mjukaste jag har stött på, men det är vad man kan förvänta sig av en geléprodukt. Jag skulle rekommendera en påse för att förvara dildon. Vibrationerna den erbjuder är steglösa och lätta att justera. Det gör jobbet och det är en bra produkt för priset.
0
Estetiskt tilltalande och bra för anal njutning!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte den här leksaken för att jag ville ha något estetiskt tilltalande färgmässigt, och det här var perfekt! Färgen skimrar fint i ljuset och gelen innehåller glitter, vilket ger en väldigt fin stjärnklar look! Vibrationen är riktigt bra! Jag älskar att man enkelt kan vrida på basen för att få många olika grader av vibration. Vibrationen hörs, även på den lägsta effekten, men är inte irriterande hög. Skulle inte föreslå att du använder detta om det finns andra människor i rummet bredvid. Testade vibratorn vaginalt först, men det slutade med att det var smärtsamt. Den centrala delen av dildo-vibratorn innehåller den metalliska delen som vibrerar. Den är hård även med gelen som omger den, vilket är mycket bekvämt (med eller utan vibrationer). Även spetsen på produkten är mjuk, jag önskar bara att resten av den var det. Testade det efteråt analt med Sinful lube, som fungerade MYCKET BÄTTRE, och det var smärtfritt! Lyckades klara bättre med den hårda mittdelen på det sättet. En webbplats liten nitpick, är att förpackningen av själva produkten ser lite "harry" och är inte särskilt diskret, jämfört med andra märken som Fun Factory. Jag skulle föreslå att du köper en "Sinful Satin Toy Bag" för att lagra produkten i. Rekommendera detta om du gillar att använda vibratorer för anal!
Maskinöversatt från sinful.no
Ett roligt tillskott till sovrummet
Anonymous - 10. aug. 2020
Med sin vackra färg och glitter kommer denna dildo-vibrator att piffa upp din nattduksbordslåda. Materialet är inte det mjukaste jag har stött på - men det är vad man kan förvänta sig av en geléprodukt. Jag skulle rekommendera en påse för att förvara dildon. Vibrationerna som den erbjuder är steglösa och enkla att justera. Det gör sitt jobb och är en trevlig produkt för priset.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful