TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Vaginakulor Vita var 1

Vaginakulor Vita

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Vaginakulor Vita är ett set med två sköna knipkulor som är idealiska för både njutning och bäckenbottenträning. Det finns nämligen geishakulor inbyggda som roterar när du rör dig så att du blir stimulerad medan du leker eller tränar.

De två vita vaginakulor har en diameter på 3,5 cm och sitter på ett 21 cm långt snöre som gör det lätt att dra ut kulorna efter användning.

Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med dina vaginakulor. Det gör kulorna lättare att föra upp och ger en mer behaglig upplevelse. Kom också ihåg att rengöra dina vaginakulor efter bruk. På så sätt ser du till att ha bra hygien och så är de klara för nästa gång du ska använda dem.

Läs eventuellt vår guide till träning av bäckenbotten på Sinful.se/blogg om du är ny inom bäckenbottenträning. På bloggen hittar du också vår guide till hur du hittar de knipkulor som passar dig bäst.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL