Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
You2Toys Venus Butterfly Vibrator var 1

You2Toys Venus Butterfly Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

You2Toys Venus Butterfly Vibrator är en fjärrstyrd vibrator till dig, som önskar sköna vibratorer med en minimal insats: Det enda du ska göra, är att styra fjärrkontrollen och njuta av de steglösa vibrationerna. 

Kontrollen gör det också möjligt för att ge din partner makten över Venus Butterfly och din njutning.

Venus Butterfly Vibrator träs på som en trosa och vibratorn placeras på klitoris. De elastiska banden håller därefter vibratorn på plats åt dig. 

Det är näsan på Butterfly som målinriktat stimulerar klitoris, medan svansen fungerar som en anal stimulator. 

Venus Butterfly använder sig av 2 st. AA-batterier, som medföljer.

Obs! Fjärrkontrollen är med ledning. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bästa leksaken inom kategorin (invändig strapon)
Alex & Kim - 2. aug. 2019
Roterar och vibrerar enligt sambo kanske bäst och intensivast av alla vibratorer vi haft/prövat/har. Vi använder den undertill en vaculock strapon vid pegging för en egen slags 'double end strapon'. Vaculock selen kan jag även tänka mig är en bidragande faktor till att hålla venus på plats. Allt som allt 4,5 utav 5 (hade kunnat vara något tystare samt vattentät)...
Ej för runda kvinnor
Starsmore - 22. jul. 2018
Den här produkten är säkert jättebra för smala kvinnor med rakat underliv och en stor klitoris som hänger utanför blygläpparna. Är man däremot lite rund, orakad och med stora läppar kittlas den bara på en väldigt oupphetsande sätt.
Nära och nästan, måste prova den mer
Maken till frun - 3. jan. 2021
Vi ska nog bara testa den för något mer.... Men det måste finnas lite lugn för att sätta på den med remmar runt mage och ben. Den täcker allt så du kan inte 2 personer kan inte leka. Huvudet sätts på klitoris och "svansen" vid anus. Men sköna vibrationer. Måste prövas flera gånger.
0
Himmelsk!
Natasja - 6. feb. 2017
Fantastisk dildo. Detta är definitivt en vinnare om du vill ha en orgasmgaranti. Dock lite svår att använda med en partner, men perfekt utöver detta. Helt klart värt pengarna!
0
Himmelsk känsla
JGP - 14. oct. 2013
Produkten är värd alla pengar i förhållande till priset. Denna leksak kan ge dig extra redskap på flera olika nivåer. Ge dig själv tid och det tar slut!
0
Bra idé för ryggmärgsskador
Anonymous - 10. mar. 2022
En knepig start, eftersom den inte direkt är utformad för välformade kvinnor, så det krävs lite övning för att få den att passa ordentligt, särskilt om du har ett litet rörelsehinder. Men när den väl sitter på plats är det skönt att kunna njuta utan att behöva använda händerna, eftersom det är mer känsla i händerna än mellan benen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastisk omg
Anonymous - 13. mar. 2024
Perfekt sexleksak för par, jag är helt överraskad, den är bättre än jag trodde. Ger helt fantastiska vibrationer och jag kunde inte bli mer förvånad
Maskinöversatt från sinful.fi
0/5
Anonymous - 3. jul. 2023
Jag gillade den inte, den gör egentligen ingenting för mig. Den är inte heller tillräckligt stor för vad den ska vara. Fast i bakre delen av skåpet för alltid.
Maskinöversatt från sinful.fi
Shivers
Anonymous - 2. dec. 2022
Skakningar på alla de rätta ställena!
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful