Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Zalo Amorette Vibratorägg med Fjärrkontroll och App var 1

Zalo Amorette Vibratorägg med Fjärrkontroll och App

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Zalo Amorette Vibratorägg med Fjärrkontroll och App tar era fräcka parlekar till nya höjder.

Det lyxiga ägget har en kraftfull, men ändå tystlåten, motor med sköna vibrationer. På var sida har det två mjuka vingar som skämma bort klitoris vid extern användning, eller stimulerar g-punkten när ägget har förts in.

Låt din partner ta full kontroll över den trådlösa fjärrkontrollen, som också fungerar som en elegant förvaringsask. Här kan du eller ni leka er igenom 6 unika vibrationsmönster och 5 hastigheter.

Ni kan också ansluta era smartphones till ägget via ZALO-appen, som är gratis att hämta hem. Ni bestämmer helt och fullt hur lekarna ska gå till, men det kommer garanterat sluta i fräcka upplevelser oavsett om ni går ut eller håller er hemma.

Vibrationsägget är ergonomiskt utformat och framställt i mjukt, medicinskt silikon. Det är både vattentätt och laddningsbart via den inkluderade USB-kabeln.

Zalo Amorette vann en XBIZ Award år 2020 för Sex Toy of the Year.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Rekommenderar den inte!
Jonas - 27. sep. 2020
Inte alls tystlåten som det står att den ska vara, kan verkligen inte använda den på någon offentlig plats . Krånglig att använda. Stor besvikelse och inte alls värd dessa pengar !
Diskret och ändå inte
M892 - 25. dec. 2020
Produkten i sig är diskret så länge vibratorn är avstängd. Det fungerar enligt konstens regler; är lätt att använda och kontrollera. Vi delade stunden på julafton och det var busigt. Ett svagt brum kunde dock höras. Men tänk inte för en sekund att andra inte vet vad som händer: De kommer veta. Allt som allt är en produkt som kombinerat med priset okej
0
Ok... meeeen
Parleksak - 17. sep. 2020
Först måste sägas att det är en OK produkt för priset. Du kan lätt få en orgasm av den. Men sammantaget är vi båda ganska besvikna på produkten. Den är inte särskilt tyst. Om man skulle gå ut och äta på restaurang skulle det lätt kunna höras av andra... vissa kanske tycker att det är busigt...??? Inte vi
0
Ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Svårt att få till att fungera. En okej produkt, det positiva är att den är så tyst att ingen kommer att märka om du använder den utomhus.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful