Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Zeus Arcana Electro Vibe Wand var 1

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Zeus Arcana Electro Vibe Wand är för dig som vill experimentera med elektrosex och som verkligen vill skämmas bort. Med Zeus Arcana kan du nämligen både njuta av retande elektriska impulser och underbara kraftfulla vibrationer för ännu större njutning.

Zeus Arcana har ett böjbart huvud som gör denna Electro Vibe Wand flexibel att använda och gör att den bättre kan följa kroppen kurvor. Med massagestaven får du hela fem olika vibrationslägen och 5 olika elektro intensiteter som ni kan njuta av tillsammans eller var för sig allt efter vad du har lust med. Det ger dig möjligheten att sätta ihop stimuleringen precis som du önskar den. Med boost-knappen som sitter på sidan av massagestaven kan du till och med göra ditt eget pulserande elektroprogram genom att trycka in knappen och släppa den igen i den rytmen du vill ha. 

Så här använder du Zeus Arcana Electro Vibe Wand: - Anslut Zeus Arcanas stickkontakt med hjälp av den medföljande adaptern. - Tänd massagestaven och justera den till den intensitet och den vibration du har lust med och njut av den unika stimuleringen. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med Arcana Electro. - När du är klar med att använda Zeus Arcana tar du ut stickkontakten och rengör huvudet försiktigt. Obs! Massagestaven är inte vattentät och kan därför med fördel rengöras med rengöringsservetter.

Zeus Arcana är kraftfull i sin electro styrka och därför rekommenderar vi den för er som redan har erfarenhet med electrosex.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Helt underbar
Alexander - 2. jul. 2021
Sambon är super nöjd med denna.
överraskande
Herr Nice - 16. oct. 2020
Produkten överraskade mig bra, så den kommer att användas ordentligt
0
Electro
maka6666 - 1. jan. 2018
Denna wand är inte för nybörjare ........ Vibratordelen är ok och stötdelen är bara FÖR mycket och bara vid första inställningen hee hee
0
Bitey McBite
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibrationerna är inte starka, men e-stim fungerar bra. Byggkvaliteten är sämre än förväntat.
Maskinöversatt från sinful.dk
Hmmm
Anonymous - 12. jul. 2021
Vibration= Oanvändbar Elektricitet= Bra.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful