Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Zolo Pocket Pool Rack Em Onani Handjob var 1

Zolo Pocket Pool Rack Em Onani Handjob

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

ZOLO Pocket Pool Rack 'Em är en enkel och genialisk onaniprodukt för män. Ta ut den mjuka sleeven ur kulan, häll i det medföljande glidmedel i det lilla hålet som finns i sleeven och låt penis glida in.

ZOLO Pocket Pool kan sträckas upp till 30 cm i längden och passar för alla penisstorlekar. Använd det själv eller låt din partner ta kontrollen. Det fungerar som ett handjob, bara mycket mjukare och mer intensivt.

Varje ZOLO Pocket Pool modell har ett unikt retande mönster inuti. Detta mönster kan man se på kulans förpackning (se bild). Du hittar alla varianter här i Sinful.se shoppen. Insidan av Rack 'Em är fylld med små knottror och räfflor som stimulerar och masserar penis.

ZOLO Pocket Pool är den perfekta reseledsagaren för den lustfyllda mannen. Ingen gissar vad det är!

Obs!ZOLO Pocket Pool är tillverkad som en engångsprodukt men kan lätt användas fler gånger om du tar hand om det, tvättar det grundligt efter användning och påför nytt glidmedel. Hur många gånger den kan användas beror på hur tuff du är mot sleeven när du använder det. Vi rekommenderar att du håller så långt nere på sleeven som möjligt för inte att belasta den yttersta delen för mycket.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful