TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Zolo Pocket Pool Rack Em Onani Handjob var 1

Zolo Pocket Pool Rack Em Onani Handjob

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

ZOLO Pocket Pool Rack 'Em är en enkel och genialisk onaniprodukt för män. Ta ut den mjuka sleeven ur kulan, häll i det medföljande glidmedel i det lilla hålet som finns i sleeven och låt penis glida in.

ZOLO Pocket Pool kan sträckas upp till 30 cm i längden och passar för alla penisstorlekar. Använd det själv eller låt din partner ta kontrollen. Det fungerar som ett handjob, bara mycket mjukare och mer intensivt.

Varje ZOLO Pocket Pool modell har ett unikt retande mönster inuti. Detta mönster kan man se på kulans förpackning (se bild). Du hittar alla varianter här i Sinful.se shoppen. Insidan av Rack 'Em är fylld med små knottror och räfflor som stimulerar och masserar penis.

ZOLO Pocket Pool är den perfekta reseledsagaren för den lustfyllda mannen. Ingen gissar vad det är!

Obs!ZOLO Pocket Pool är tillverkad som en engångsprodukt men kan lätt användas fler gånger om du tar hand om det, tvättar det grundligt efter användning och påför nytt glidmedel. Hur många gånger den kan användas beror på hur tuff du är mot sleeven när du använder det. Vi rekommenderar att du håller så långt nere på sleeven som möjligt för inte att belasta den yttersta delen för mycket.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL