TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Zolo Pocket Pool Straight Shooter Onaniprodukt var 1

Zolo Pocket Pool Straight Shooter Onaniprodukt

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

ZOLO Pocket Pool Straight Shooter är en smidig och genial onaniprodukt för män. Ta ur den mjuka sleeven ur kulan och häll sedan i det medföljande glidmedlet i sleevens lilla hål. Därefter är onanisleeven redo att stimulera dig och din penis.

De olika modellerna av ZOLO Pocket Pool skiljer sig i den bemärkelse att de har olika strukturer på insidan av sleeven. Du kan se insidans mönster genom att kolla på kulans förpackning (se produktbilden). Du hittar alla olika varianter här i webbshoppen. Just Straight Shooters insida har ett räfflat blommönster på insidan som ser till att förse dig med underbar njutning.

ZOLO Pocket Pool kan sträckas ut och bli upp till 30 cm på längden och passar därmed alla penisstorlekar. Du kan antingen använda det på egen hand eller tillsammans med en partner. Det hela fungerar på så sätt att du onanerar precis som vanligt, bara det att onanisleeven och dess stimulerande struktur kommer mellan hand och penis.Stimuleringen bli då både mer intensiv och mycket skönare.

ZOLO Pocket Pool är smidigt att ta med på resan och är diskret i sitt utseende - ingen kommer att förstå vad kulan egentligen innehåller!

Obs! ZOLO Pocket Pool har tillverkats som en engångsprodukt, men kan oftast användas flera gånger om du behandlar den varsamt och alltid applicerar nytt glidmedel vid varje nytt användningstillfälle. Hur många gånger du kan använda sleeven beror helt enkelt på hur hårdhänt du är när du använder Zolo Pocket Pool.

Vi rekommenderar att du håller så långt ner som möjligt på sleeven för att slita så lite som möjligt på den yttersta delen.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL