TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Zolo Pocket Pool Susie Cue Onani Handjob var 1

Zolo Pocket Pool Susie Cue Onani Handjob

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

ZOLO Pocket Pool Susie Cue är en enkel och genial onaniprodukt för män. Ta ut den mjuka sleeven ur kulan, häll i det medföljande glidmedlet i det lilla hålet som finns i sleeven och för in penisen.

Varje ZOLO Pocket Pool modell har ett unikt mönster inuti. Mönstret går att se på kulans förpackning (se bild). Du hittar alla olika varianter här i på Sinful. Insidan av Susie Cue ärförsedd med ett trekantigt mönster som stimulerar och masserar penis ytterst effektivt.

ZOLO Pocket Pool kan sträckas upp till 30 cm i längden och passar därmed alla penisstorlekar. Använd det på egen hand eller låt din partner ta kontrollen. Det fungerar precis som en avrunkning, bara mycket mjukare och mer intensivt.

ZOLO Pocket Pool är den perfekta reseledsagaren för den lustfyllda mannen. Ingen kan gissa sig till vad det är!

OBS! ZOLO Pocket Pool är tillverkad som en engångsprodukt men kan användas fler gånger om du tar väl hand om det, tvättar det grundligt efter användning och alltid påför nytt glidmedel. Hur många gånger det kan användas beror på hur hårdhänt du hanterar sleeven. Vi rekommenderar att du håller så långt nere på sleeven som möjligt för inte att belasta den yttersta delen för mycket.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL