PDX Elite Blowjob Power Pump

Klicka på en bild för att förstora den

PDX Elite Blowjob Power Pump

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du redo att sätta en ny standard för dina onaniupplevelser så är PDX Elite Blowjob Power Pump redo för dig.

  Den minimalistiska penispumpen bär på den revolutionerande IST-teknologin (Intermittent lifelike Suction Technology) som både kan suga kontinuerligt eller med mer realistiska, oregelbundna rörelser. Känns precis som ett äkta blowjob.

  Du kan dessutom se din penis växa cm för cm med varje sug i den genomskinliga tuben medan du känner de mjuka läpparna runt ditt skaft. Frågan är bara hur länge du kan hålla ut.

  Penispumpen har ett behagligt handtag med enkla knappar som gör den otroligt enkel att använda. Den ger en tillfälligt fylligare erektion och passar både till onani och sex.

  PDX Elite Blowjob Power Pump passar de flesta storlekar och har ett invändigt djup på 16 cm och en diameter på 6 cm. 

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast och TPR.
  FTALATFRI: Ja.
  INVÄNDIGT DJUP: 16 cm.
  DIAMETER: 6 cm (fast tub).
  BATTERI: 2 x AA-batterier (ingår ej).
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Inget att lägga pengarna på... Kan bara hålla med föregående recension förutom att kvaliten på materialet var kass, min kontakt glappade från första början, ingen bra känsla alls, bättre ta en billig flashlight och en stark massageapparat på roten så blir det hundra gånger bättre. Nä detta va en besvikelse! Sinful som företag har bra support och härligt bemötande.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Lägg pengarna på annat Detta var en produkt jag verkligen var spänd på att testa. Jag har nyligen börjat tycka om penispumpar väldigt mycket, och ville investera i en bra. Men helt ärligt hade jag hellre lagt pengarna på något annat.

  Till och börja med ser den fräsch ut och är lätt att förstå hur den funkar. Den har två suglägen och en release-knapp som gör att den inte blir överdrivet avancerad.

  För att se till att det bildas ett vakuum används en mouth sleeve som först förs in i pumpen. Men att sedan trycka in penisen i sleeven blir ett stort projekt. Jag har fortfarande inte lyckats få in den på mindre än 15 sekunder. Munnens form gör nämligen att penisen glider av och "missar". Och då har jag ändå haft erektion innan jag börjat trycka in den. Jag har absolut ingen aning hur någon utan erektion ska lyckas. Jag löste det genom att använda en sleeve från en annan pump jag har. Det blev för krångligt med originalet.

  Okej, nästa scenario. Penisen har äntligen tagit sig igenom original-sleeven och är inne i pumpen. Jag trycker igång den. Inget händer. Den låter och batterierna är i, så den borde suga. Jag väntar. Inget händer. Jag börjar justera den, trycka den hårdare mot, flytta runt, etc. och efter 20 sek börjar den suga. Det tar väldigt lång tid innan den börjar hålla tätt och börjar suga, och den släpper ibland. Stänger du av suget får du räkna med att fixa och dona i 20 sek innan den hittar suget igen. Även detta problem minskade när jag bytte till en sleeve från en annan pump.

  Nästa problem: den har inget smart stopp utan måste stängas av så att din penis inte blir lila. Den suger FRUKTANSVÄRT hårt, och är väldigt omständig att stanna. Den enda behagliga metoden jag hittat är att (efter justerat i 20 sek), få den att suga i 2-3 sek, sen snabbt stänga av. Då fick jag upp ett skönt vakuum (som inte läckte, men det förväntar jag mig att en pump för 800 kr inte ska göra). Men om en sen vill ha lite starkare sug får en hoppas att en inte råkat släppa på trycket, då måste en nämligen justera om den tills att den hittar igen. Har du lyckats ta dig hit är den stimulerande, men på grund av knapparna och justeringen är den omständig att starta igen för att öka suget. Dessutom, är ett ökat sug utan smärta ditt mål måste du se till att stänga av den snabbt igen, så att den återigen inte suger ut din själ på köpet.

  Det andra sugläget, där den suger och sen släpper lite på luften, är HELT meningslöst. Den varvar mellan att suga i 3 sek, och sedan släppa i 0,5 sek. Men den hinner släppa ut så lite luft att du antingen måste släppa ut mer luft manuellt eller helt stanna den för att den inte ska suga för hårt. Sug-och-släpp-läget blir alltså därför helt meningslöst. Det var denna funktion som marknadsfördes som "the blowjob part" av pumpen, men jag tror ni förstår av detta stycke vilken EXTREM överdrift det är.

  I videon visades även att den skulle gå att kunna användas som runkleksak under tiden den suger, men pga det hårda suget blir det omöjligt.

  Slutligen är den svår att rengöra utan några redskap. Den får inte spolas med vatten (men väggarna klarar av att torkas med vatten och rengöring på) och måste därför rengöras för hand. Men det finns inte några händer som både får plats och når, och därför behövs antingen någon sorts borste eller pinne användas för att nå. Och då har jag ändå aldrig fått sperma i den.

  + Håller tätt när du väl hittat rätt
  + Skönt sug om du efter många om och men lyckas ta dig dit
  + Fräsch och snygg

  - VÄRDELÖS sleeve
  - Alldeles för hårt sug
  - Suget tar ofta inte, utan måste justeras fram
  - Meningslöst andraläge
  - Blowjob? Jag tvivlar på att utvecklarna av denna vet hur ett sådant känns.
  - Helt omöjlig att använda som runkleksak under tiden den suger


  Om jag skulle beskriva PDX Elite Blowjob Power Pump med ett ord är det utan tvekan OMSTÄNDIG. Köp den inte.
  5 2 1

  Du recenserar: PDX Elite Blowjob Power Pump

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: