Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Pjur MED After Shave 100 ml -PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pjur MED After Shave
 • Pjur MED After Shave

Pjur MED After Shave 100 ml -PRISVINNARE

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

129,00 kr

  Produktbeskrivning

  Pjur MED After Shave är en skonsam antiinflammatorisk after shave för användning efter intimrakning. Den känsliga huden under armarna och i intimområdet kan lätt bli irriterat när man rakar sig ofta men med Pjur After Shave spray motverkar man irritation och röda prickar. Sprayen är dessutom mjukgörande och fuktgivande så att den utsatta huden får optimal vård. Spraya Pjur After Shave direkt på den rakade huden och låt sprayen tränga in. Lämplig för användning på hela kroppen.

  Pjur After Shave har  testats dermatologiskt och är neutral i både doft och smak. Sprayen är lämplig för daglig användning och innehåller 100 ml. Pjur vann 2013 en Erotixxx Award för bästa nya produktserie för deras 'Sexy Six' serie som Pjur MED After Shave är en del av.

  Tip! för intimrakning.

  Om du aldrig har rakat dig förut kan det vara en bra idé att trimma de lite längre hår innan du börjar med den nära rakningen. Använd en trimmer eller en bra sax. När du ska börja med den nära rakningen ska du se till att ha ett helt nytt rakblad om du ska få det bästa resultat. Undvik en billig engångsrakhyvel när du intimrakar dig.

  Fukta området med ljummet vatten och påför Shave Safe rakskum.  Börja med att raka med hårriktningen dvs. uppifrån och ned samt från låren och inåt. Om rakningen inte blir helt slät på detta sättet, raka då avslutningsvis försiktigt mot hårriktningen. Avsluta med att använda Pjur After Shave så att huden skyddas och känns mjuk och återfuktad.

  Details

  INNEHÅLL: After shave.
  ANTIINFLAMMATORISK: Ja, Pjur After Shave skyddar mot hudirritation och motverkar röda prickar.
  DERMATOLOGISKT TESTAT: Ja
  ALKOHOLFRI: Ja
  PARFYMFRI: Ja
  LÄMPLIG FÖR DAGLIG ANVÄNDNING: Ja
  STORLEK: 100 ml.
  BRUKSANVISNING: Danska, engelska m. fl.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Pjur MED After Shave 100 ml -PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *