Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Pjur

Det tyska varumärket Pjur grundades 1995 med uppdraget att producera hudvårdsprodukter av ingredienser med högsta möjliga renhetsgrad. Alla produkter tillverkas i Tyskland och distribueras sedan över hela världen.

Pjur - Produkter som gör din sexupplevelse ännu bättre

Pjur använder sig av noggrant utvalda ingredienser

Vi läser och hör dagligen om olika ingredienser eller material som kan vara skadliga för oss eller miljön och de flesta människor är idag mycket kunniga om vad de stoppar i munnen eller smörjer på kroppen. Under de senaste åren har det lagts större och större fokus på miljö- och kroppsvänliga produkter för sex- och intimbruk – och tur är väl det! Ett av företagen som fokuserar på detta är tyska Pjur. Pjur tillverkar flera olika produkter som kan förbättra sexupplevelsen för både honom och henne.

Pjur grundades 1995 i Tyskland. Skaparen Alexander Giebel hade en vision om att förbättra folks sexliv genom att skapa kvalitetsprodukter av de renaste och finaste ingredienserna. Alexander reste världen runt för att hitta naturliga ingredienser som han fortsatte att forska om hemma i Tyskland tills han var helt säker på att de var goda nog för Pjur. I Pjurs laboratorium blev många av de nya ingredienserna använda i utvecklingen av nya produkter och det gav guld. Pjur var det första företaget i världen som utvecklade och marknadsförde silikon glidmedel, nämligen Pjur Woman Silikon Glidmedel, som än idag är en stadig storsäljare och som har vunnit flera priser och tester.

Pjur - tysk kvalitet när det är som bäst

Alla produkter från Pjur har fått stämpeln Made in Germany. De olika krämerna och sprayerna har både utvecklats, designats och tillverkats på tysk mark. På det sättet har Pjur bättre möjlighet att försäkra den höga standarden och kvaliteten. Alla Pjurs produkter är CE-, FDA- och TGA-certifierade och forskarna och kemisterna på fabriken i Tyskland jobbar ständigt med att göra produkterna ännu bättre. Tack vare den konstanta utvecklingen och höga kontrollen var Pjur bland de första att lansera fördröjningssprayer utan lidocaine eller benzocaine. Dessa ingredienser har istället bytts ut mot exempelvis ginkgo, ginseng och jojoba.

Vad som började som en simpel mans uppdrag 1995 har nu, mer än 20 år senare, blivit en hel verksamhets vision. Pjur är en av de största tillverkarna i världen av intimprodukter i hög kvalitet. Pjurs produkter är i den grad med och förbättrar den sexuella upplevelsen och de kan användas av alla, oavsett om du är singel eller i ett förhållande, man eller kvinna. Vill du göra din upplevelse med sexleksaker ännu bättre eller vill du ha ut ännu mer av din onani- eller sexupplevelse? Då har Pjur produkterna som kan hjälpa dig.

Pjur är mer än bara glidmedel

Även om de flesta nog känner till Pjur för deras glidmedel så erbjuder märket mycket mer än så. Pjur tillverkar nämligen flera andra produkter som förbättrar den sexuella upplevelsen på det ena eller andra sättet. Om du och din partner vill experimentera med analstimulering eller analsex kan ni använda Pjur Analyse Me Anal Avslappningsspray som har en lätt bedövande effekt. Ju mer avslappnad man är under analsex, desto bättre är upplevelsen och här är produkterna från Pjur helt perfekta.

Pjur skapar också flera andra produkter som vänder sig specifikt till de olika könen. Om du som kvinna gärna vill ha en extra intensiv sexupplevelse och förstärka känslan vid beröring kan du använda Pjur Stimuleringsspray till Kvinnor. Sprayen ökar blodtillförseln till klitoris så minsta beröring kommer att kännas extremt kittlande. Pjur har också något som kan förbättra den sexuella njutningen för dig som man. Du kan bl.a. få både krämer och delay spray som ökar din uthållning så du håller längre i sängen, vilket kan vara till stor glädje för både dig och din sexpartner. Oavsett vad ditt behov är har Pjur en produkt till dig.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful