Pjur

Pjur har tillverkat glidmedel sedan 1994 och är därför ett mycket populärt, väletablerat märke på marknaden. Glidmedlen tillverkas i Tyskland och innehåller endast ingredienser av mycket hög kvalitet. Förutom glidmedel, producerar Pjur fördröjningssprayer och rengöringsprodukter för sexleksaker.

Pjur erbjuder mycket njutning oavsett om du använder produkterna själv eller tillsammans med din partner.

I 2013 vann Pjur en Erotixxx Award för 'Brand of the year' samt 'Best new product line - category consumables' för deras 'Sexy Six' glidmedel. I 2014 vann Pjur serien en XBIZ Award för 'Sex Lubricant Company of the Year'.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 40 produkter
Du har sett 40 av 40 produkter

Pjur - Kvalitetsprodukter som gör din sexupplevelse ännu bättre

Pjur använder bara de allra bästa ingredienserna

Vi läser och hör dagligen om nya tyger, ingredienser eller material som är skadliga för oss och de flesta människor är idag mycket kunniga om vad de stoppar i munnen eller smörjer på kroppen. Under de senaste åren har det lagts större och större fokus på miljö- och kroppsvänliga produkter för sex- och intimbruk - och tur är väl det! Ett av företagen inom den typen av produkter är tyska Pjur. Pjur tillverkar flera olika produkter som kan förbättra sexupplevelsen för både honom och henne. Gemensamt för alla produkter är att de är tillverkade av de allra bästa ingredienserna.

Pjur grundades 1995 i Tyskland. Skaparen Alexander Giebel hade en vision om att förbättra folks sexliv genom att skapa kvalitetsprodukter av de renaste och finaste ingredienserna. Alexander reste världen runt för att hitta naturliga ingredienser som han fortsatte att forska om hemma i Tyskland, tills han var helt säker på att de vara goda nog för Pjur. I Pjurs laboratorium blev många av de nya ingredienserna använda i utvecklingen av nya produkter och det gav guld. Pjur var den första firman i världen som utvecklade och marknadsförde silikonbaserat glidmedel, nämligen Pjur Woman Silikon Glidmedel, som än idag är en stadig bästsäljare och som har vunnit flera priser och tester.

Pjur - tysk kvalitet när det är som bäst

Alla produkter från Pjur har fått stämpeln Made in Germany. De olika krämerna och sprayerna har både utvecklats, designats och tillverkats på tysk jord. På det sättet har Pjur bättre möjlighet att försäkra den höga standarden och kvaliteten. Alla Pjurs produkter är CE-, FDA- och TGA-certifierade och forskarna och kemisterna på fabriken i Tyskland vill bara fortsätta att göra produkterna bättre. På grund av den konstanta utvecklingen och höga kontrollen var Pjur bland de första att lansera delay-sprays som inte innehåller lidocaine eller benzocaine. De skadliga ingredienserna har bytts ut mot naturliga ingredienser som ginkgo, ginseng och jojoba.

Vad som började som en simpel mans uppdrag 1995 har här, mer än 20 år senare, blivit en hel firmas vision. Pjur är en av de största tillverkarna i världen av intimprodukter i hög kvalitet. Pjurs produkter är i den grad med och förbättrar den sexuella upplevelsen och de kan användas av alla, oavsett om du är singel eller i ett förhållande, man eller kvinna. Vill du göra din upplevelse med sexleksaker ännu bättre eller vill du ha ut ännu mer av din onani- eller sexupplevelse? Då har Pjur produkterna som kan hjälpa dig.

Pjur är mer än bara glidmedel

Även om de flesta nog känner till Pjur för deras glidmedel så är Pjur mycket mer än bara glidmedel. Pjur tillverkar nämligen flera andra produkter som förbättrar den sexuella upplevelsen på det ena eller andra sättet. Om du och din partner vill experimentera med analstimulering eller analsex kan ni använda Pjur Analyse Me Anal Avslappningsspray, som har en lätt bedövande effekt. Ju mer avslappnad man är under analsex, desto bättre är upplevelsen och här är produkterna från Pjur helt perfekta.

Pjur skapar också flera andra produkter som vänder sig specifikt till de två könen. Om du som kvinna gärna vill ha en extra intensiv sexupplevelse och förstärka känslan vid beröring kan du använda Pjur stimuleringsspray för kvinnor. Sprayen ökar blodtillförseln till klitoris så minsta beröring kommer att kännas extremt kittlande. Pjur har också något som kan förbättra den sexuella njutningen för dig som man. Du kan bl.a. få både krämer och sprayer som ökar din uthållning så du håller längre i sängen, till stor glädje för både dig och din käraste, fru, man eller sexpartner. Oavsett vad ditt behov är har Pjur en produkt till dig.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se