Presentkort

Klicka på en bild för att förstora den

 • Presentkort

Presentkort

Bli den första som recenserar den här produkten

Presentkortet är elektroniskt och skickas till mottagarens e-mailadress. Oavsett vilken betalningsmetod du väljer i kassan skickas presentkortet endast via mail.

Du kommer inte att debiteras någon fraktkostnad.
 • Återstående tecken: 320

  Produktbeskrivning

  Vill du skämma bort någon med lite extra njutningsfulla (och kanske sexiga..) upplevelser? I så fall passar det perfekt att ge bort ett presentkort som går att använda här på Sinful.se!

  Presentkortet och dess belopp kan användas för att köpa vad som helst ur vårt sortiment och går även att använda flera gånger, om man nu inte vill använda upp hela beloppet på en och samma gång.

  Du väljer själv om du vill skicka presentkortet direkt till mottagarens e-mail eller om du först vill skicka det till dig själv för att kunna skriva ut det. Det går också att lägga till en liten hälsningsfras för att göra presentkortet lite mer personligt.

  Beloppsmöjligheterna som finns är 100, 250, 500, 1000 eller 1500 kr och presentkortet används genom att skriva in den presentkortskod man får i varukorgen då man lägger sin beställning.

  Giltighetstiden är 3 år från och med utfärdningsdatumet.

  Vill du inte ha ett digitalt presentkort, utan föredrar ett presentkort i fysiskt format, kan du köpa det här hos Gogift. Tänk på att om du köper ett fysiskt presentkort via Gogift tillkommer det en fraktavgift, samt att presentinpackning kostar extra.

  Detaljer

  GILTIGHET: 3 år, från och med utfärdningsdatumet.
  KAN ANVÄNDAS PÅ: Sinful.se.
  BELOPPSMÖJLIGHETER: 100, 250, 500, 1000 eller 1500 kr.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Presentkort

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *