Rianne S Kinky Me Softly Set

Klicka på en bild för att förstora den

 • Rianne S Kinky Me Softly Set 1
 • Rianne S Kinky Me Softly Set 2
 • Rianne S Kinky Me Softly Set 3
 • Rianne S Kinky Me Softly Set 4
 • Rianne S Kinky Me Softly Set 5
 • Rianne S Kinky Me Softly Set 100

Rianne S Kinky Me Softly Set

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer ni om att experimentera med kinky BDSM-lekar, eller vill ni bara att utvidga ert redan existerande sortiment? Då bör ni titta närmare på detta sofistikerade Rianne S Kinky Me Softly Set.

  Setet innehåller allt som ni behöver för en fräck kväll, där både nybörjare och mer erfarna kan vara med. Ni får hela 7 produkter att leka med, plus en snygg och diskret förvaringsväska.

  Experimentera med manschetter för både anklar och handleder, en hogtie, flogger eller bröstklämmor, helt efter er egen fantasi. Känner ni mer för sinnesfulla äventyr, sätt då på ögonbindeln och ta fram den mjuka feather ticklern för att gå på upptäcktsfärd över varandras kroppar.

  Spara setet till era erotiska äventyr i hemmet, eller ta med det när ni åker på semester eller en helgutflykt, ock låt det blåsa lite nytt liv i intimiteten mellan er.

  Detaljer

  MATERIALE: Konstläder och metall
  JUSTERBAR: Ja.
  INNEHÅLLER: Väska, manschetter till handleder, manschetter till anklar, feather tickler, bröstklämmor, ögonbindel, piska och hogtie.
  BRUKSANVISNING: Engelska, holländska, franska, tyska m.fl.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Rianne S Kinky Me Softly Set

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.