Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se
 

Säker betalning

Det är viktigt att du känner dig trygg när du handlar online via Sinful.se. Därför använder vi oss endast av de säkraste betalningssystemen.

Kreditkort

Vi godkänner följande kreditkort: VISA och MasterCard. Om du väljer att betala med kreditkort, kommer pengarna först dras från ditt kort när vi har skickat leveransen.

Då får du även ett kvitto skickat till din e-post. Du behöver inte betala några kortavgifter eller andra avgifter när du handlar hos Sinful.se.

Du kan också betala med PayPal eller via faktura med Klarna.

 Säker betalning med kreditkort

Säker betalning med kreditkort

Det är fullständigt säkert att betala med kreditkort hos Sinful.se. Transaktionerna görs via en säker nätbaserad SSL-anslutning (Secure Socket Layer).

SSL-anslutningen ser till att ingen kan komma åt de kortuppgifter som används vid betalning hos Sinful.se

Överföringen är godkänd av Nets vilka är en av de ledande företagen när de gäller godkännande av internationella korttransaktioner.

Din garanti för att du använder en säker betalningsserver när du handlar hos Sinful.se är en liten ”Säker Server”-ikon som dyker upp högst upp i din browser. Vanligtvis syns ikonen som ett låst hänglås.


Normal sida.

Säker Server-sida

Säkerheten vid onlinehandel har länge diskuterats. Men rättsligt är du tryggare än vid handel i vanlig affär.

När du använder ditt kreditkort på internet, kan du få tillbaka dina pengar om du kan bevisa att:

- du inte har fått de varor du beställt.

- ditt kort har missbrukats.

- en felaktig summa pengar har dragits från ditt konto utan ditt godkännande.

- du ångrat ditt köp innan du mottagit din leverans (d.v.s. vägrat ta emot ditt paket eller underlåtit att hämta ut det på posten).

Du kan få tillbaka dina pengar genom att kontakta den som utfärdat ditt kreditkort, vilket vanligtvis är din bank.

Banken är skyldig att återbetala dina pengar till det konto som är kopplat till ditt kort. Vårt system är uppbyggt på ett sådant sätt att det är omöjligt för oss att dra en större summa från ditt betalkort än det belopp du har godkänt. .

Klarna

Förutom kreditkort kan du även betala via Klarna, antingen med hjälp av faktura eller delbetalning. Delbetalning är betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så.

Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp. När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt.

Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Läs mer om Klarna under Köpvillkor.

OBS: När du köper via Klarna skickar vi din faktura via e-post.

klarna logo

Diskret betalning

Texten på ditt kontoutdrag kommer ange att betalning gjorts till "Mcompany" när du betalar med ditt kreditkort.