Satisfyer Vibes Master Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Vibes Master Vibrator
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator

Satisfyer Vibes Master Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du önskar dig en skön och fyllande lekkamrat, som dessutom kan ge dig skälvande orgasmer, då ska du stifta bekantskap med Satisfyer Vibes Master.

  Den här lekfulla vibratorn är speciellt utformad för att ligga perfekt i handen under dina privatstunder. Vibratorn har även en flexibel design som ser till att din g-punkt stimuleras perfekt, så att den inte behöver böna och be om uppmärksamhet längre.

  Vibratorn har en fin och feminin rosa färg och är tillverkad av lenaste silikon. Det sammetslena materialet känns härligt, framför allt när det kombineras med en rejäl klick vattenbaserat glidmedel.

  Master Vibrator har 12 effektiva och sköna vibrationsinställningar som kan ge intim njutning. Dess handtag ger ett bra grepp och låter dig justera intensiteterna, så att du får det precis så som du vill ha det.

  Med en diameter på hela 4,5 cm och en längd som kan föras in 16 cm, får du en vibrator som definitivt kan märkas där nere. Och ja, den kan ge dig kraftiga och fantastiska orgasmer också.

  Vibratorn är uppladdningsbar via den inkluderade magnetiska USB-kabeln. Den är vattentät, så leken kan utan problem fortsätta i duschen.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon, ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 23,5 cm.
  LÄNGD ATT FÖRA IN: 16 cm.
  DIAMETER: 4,5 cm.
  VIBRATIONER: 12.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERI: Uppladdningsbart via magnetisk USB-kabel (ingår).
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska och spanska, m.fl.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Största besvikelsen hittills Bilden på framsidan av kartongen gjorde att jag förväntade mig mer rörelse än "bara" vanlig vibration, vilket inga av programmen verkar ha tyvärr.

  Tycker även att det är svårt att träffag-punkten rätt med den eftersom storleken inte lämnar speciellt mycket spelrum för att vinkla den rätt. Är man större där nere så är den nog mer lättanvänd.
  5 2 1

  Du recenserar: Satisfyer Vibes Master Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.