Sex & Mischief Steele Balls Lustkulor

Klicka på en bild för att förstora den

Sex & Mischief Steele Balls Lustkulor

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Steele Balls Lustkulor från Sex & Mischief är läckra stålkulor som både kan användas för fräcka lekar och för knipövningar. Kulorna har en helt len yta som kommer att kännas ännu bättre om du använder dem tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

  Steele Balls Lustkulor är förhållandevis tunga, till trots för storleken, eftersom de har tillverkats av stål. Det gör dem väldigt retande att använda och du kommer att kunna känna kulorna arbeta sig runt inuti dig i takt med dina rörelser. Om du vill ha en ännu större upplevelse med Steele Balls kan du antingen uppvärma eller nerkyla dem i ett vattenbad i 10 minuter före användning. Obs! Vi rekommenderar att du alltid känner kulornas temperatur mot huden på insidan av din underarm innan du använder intimt.

  För bäckenbottenträning rekommenderas Steele Balls Lustkulor speciellt för kvinnor som har erfarenhet med knipkulor i förväg. Kombinationen av Steele Balls’ lilla diameter (2 cm) och stålets tyngd gör nämligen att det kräver en förhållandevis stark bäckenbotten för att hålla dem uppe. Vi rekommenderar att du börjar med att ligga ner när du gör knipövningarna runt kulorna. Du kan efter lite tid träna dig upp till att kunna gå runt med dem efter lite tid.

  Sex & Mischief Steele Balls Lustkulor kan lätt tas ut när du är klar med att använda dem. Kulorna arbetar sig neråt på grund av gravitation men du kan själv pressa bäckenbottnen neråt för sedan att ta ut dem.

  Detaljer

  MATERIAL: Polerat stål. 
  DIAMETER: 2 cm.
  VIKT: Varje kula väger 33 g
  VATTENTÄT: Ja.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Bra Dessa kulor gör det de ska, är lätta att hantera, ha med och uppskatta. Dock vet jag inte om jag tycker att de riktigt passar för de faktiskt erfarna så som de säljs, har du bra tränade muskler, testat innan och vill ha lite utmaning så rekommenderar jag den tyngre modellen istället. Är du dock nöjd med något som förhöjer upplevelsen så funkar de utmärkt och levererar. Vill du kunna gå med dem en längre stund är de också lämpligare än kanske de lite tyngre. Bra köp, väldigt prisvärt tycker jag.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Förnyelse för sexlivet Bara tanken med vår första sexleksak höjde förväntningarna. När vi väl testade, var det över våra fantasier. Tänk vad en leksak kan göra för att höja njutningen för båda parter.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Fina små kulor Fin storlek, tyngden ligger bra i handflatan, välgjorda. Känns inte så mycket väl inne, inte så svåra att behålla heller. Skulle rekommendera lite mindre storlek för den vana användaren.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Resultat
  Sköna redan i handen Trodde att dessa skulle bli nummer två, att jag behövde träna innan det var dags för denna utmaning... Så fel jag hade, trots att jag måste knipa när jag nyser kunde jag hålla dessa pyttiga tunga kulor inne en ganska bra stund.
  Det fina med kulorna är att det är en njutning bara att känna dem rulla lite i handflatan, redan då vaknar lusten....och när man sätter in dem så vet uppenbarligen kroppen vad den ska göra. Väldigt skönt. Och överraskande, för en sån effekt hade jag inte väntat mig.
  Jag skulle gärna rekommendera dessa.
  5 5 1

  Du recenserar: Sex & Mischief Steele Balls Lustkulor

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: