Sinful Anal Relax Spray 50 ml

Klicka på en bild för att förstora den

Sinful Anal Relax Spray 50 ml

I lager igen den 2020-10-30 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

129,00 kr

Produktbeskrivning

Skapa de bästa förutsättningarna för härligt analsex och anal stimulering med Sinful Anal Relax Spray. Den gör leken ännu mer avslappnad och behaglig.

Spraya 2-5 gånger runt anus och låt avslappningssprayen verka i ett par minuter innan sex eller lek med en sexleksak.

Sinful Anal Relax Spray är vattenbaserad och rik på mentol. De aktiva ingredienserna i sprayen ger en härlig kylande känsla på huden utan att minska känseln i området.

Vi rekommenderar också att man använder ett bra analt glidmedel.

Detaljer

STORLEK: 50 ml.
VATTENBASERAT: Ja.
INGREDIENSER: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Alcohol Denat, Alcohol, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate.
KONDOMVÄNLIG: Ja.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Resultat
Rekommendera Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad som det var när man använde sprayen. Kunde ibland uppleva att det strama och gjorde lite ont med vissa leksaker när man närmade sig orgasm. Med sprayen slappnar jag av och njuter mer. Även lättare att föra in vissa leksaker.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Wow!! Aldrig varit ett fan av analsex. Det har gjort ont och jag har spruckit vilket inte alls varit kul. Men efter denna sprayen så älskar jag analt! Otroligt härlig känsla när man inte spänner ringmuskeln som det vanligtvis gör.
Topp betyg
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
bra Vi ville testa analt med frun, den gav en avslappnad känsla men det blev inte helt relax som namnet antyder. Presic lagom och ett stort pluss, råkade få lite på min... utan att det varken sved eller gav utslag vilket va väldigt positivt.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Allergi Skulle använda den här till min första gång, men som det stod på flaskan så skulle man prova spraya på huden först för att se om man reagerade, och mycket väl så fick jag ett stort blåmärke där jag sprayat som höll i sig i mer än en vecka. Så lite tråkigt att jag aldrig kunde prova den.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Förvånansvärt! Man märker skillnad! Inte så som jag trodde men fortfarande så pass stor skillnad att den är värd att köpa!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Prisvärd Denna i kombination med sinful’s glidmedel för ändamålet gjorde att fru nu vill ha nått där bak nästan varje gång
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Sinful Anal Relax Spray 50 ml Gör verkligen sitt jobb, mar blir avslappnad (och lite avdomnad) där bak, men det tar inte bort känslan. Rätt skönt att använda för att bli lite mer avslappnad före analsex eller anala sexlekar.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Fungerar som den ska De första spraytagen känns kylande, varefter det uppstår en lite varm känsla som sen försvinner.
Vid första användningen märktes en tydlig skillnad från tidigare. Produkten får ringmuskeln att slappna av lite mer och gör det lättare att föra in diverse leksaker och liknande.

Thumbs up härifrån.
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Fyller sitt syfte Det var inte helt avdomnat, men det ska det ju heller inte vara. Det kan fortfarande kännas lite ömt, men det hjälper definitivt att använda den här sprayen, så till sist och syvende måste man ju säga att den fungerar.
5 4 1

Du recenserar: Sinful Anal Relax Spray 50 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *