Produkter för Bättre Sex

Vi har en mängd olika produkter, avsedda att krydda sexlivet för alla par. Välj mellan värmande massageljus, massageolja, fjädrar, romantiska spel m.m.

Mest populära kategorier
Mest sålda produkter
Alla produkter
Sida 1 av 3

Vara 1 till 48 av totalt

Sida 1 av 3

Vara 1 till 48 av totalt

Bättre sex för honom och henne

 

Här hittar du ett brett sortiment av par sexleksaker och produkter som kan för bättra upplevelsen för båda under sex. Vad du än tycker är en glidmedel ett must have.

 

Till kvinnor kan Sensuva On nämnas, som kan påföras på klitoris och då den ökar blodgemonströmingen så får det beröringar att kännas mycket tydligare


.

Till män så finns det en rad produkter som nedsätter känsligheten tillfälligt på penis och gör det möjligt att hålla längre.

 

Dessa produkter finns både i form av spray och krämer och en del av dom har också en extra effekt som ökar blodcirkulationen så att erektionen blir hårdare och hålls längre.

Massageolja kan vara en bra del av förspelet eller under sex. Massageoljan är perfekt till nära kroppskontakt och erotisk massage då den gör upplevelsen mer intens.

 

Ett spännande alternativ till massageolja är massageljus. Du låter brinna tills en del av ljuset har blivit till olja och därefter kan den användas till förförande massage.

Om du inte vet vad du ska välja, så är du alltid välkommen att kontakta Sinfuls kundtjänst som står till rådighet med vägledning och råd om sex leksaker.