TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Bättre Analsex

När det kommer till analstimulering och analsex, då är det viktigt att man känner sig trygg och att hygienen är på topp. Därför har vi ett stort utbud av krämer och sprayer som hjälper både dig och din partner att få bättre analsex och en mer njutningsfull upplevelse med analstimulering - både med och utan sexleksaker. I sortimentet finns också analduschar som är perfekta till rengöring, både före och efter leken.

Bättre analsex med krämer, spray och glid

Man kan aldrig få för mycket glid

På den här sidan hittar du produkter som är speciellt utvecklade för att göra analsex och analstimulering friktionsfritt och mer behagligt. För många är analt sex både härligt och spännande, oavsett om du utforskar det på egen hand eller tillsammans med din partner, samt om det sker med eller utan sexleksaker. Men en sak är säker, utan glidmedel så blir det bara pannkaka av alltihop. En bra tumregel är att när du tror att du kanske har tagit lite för mycket glidmedel, då kan du utan problem ta lite till. För att det ska bli en skön och behaglig upplevelse bör du aldrig snåla på glidet, för det kommer garanterat ge dig bättre analsex.

Analglidmedel har ofta en tjockare konsistens än andra varianter, och de innehåller ofta avslappnande och vårdande ingredienser. Detta kan vara till hjälp när du vill uppleva bättre analsex.

Om detta är ett helt nytt område för dig, bör du börja försiktigt med små stimulerande fingerrörelser eller kanske en mindre analleksak. Ta det steg för steg tills du gradvis lär dig att slappna av. En bedövande eller avslappnande spray kan vara till hjälp om du känner dig väldigt spänd, men tänk på att det viktigaste är att ta det i ditt eget tempo utan att hasta.

Bättre analsex för er båda två

Anus är otroligt känsligt område fullt av nervändar. Det gör det till en av kroppens viktigaste erogena zoner, som kan ge sexuell njutning till alla, oavsett kön och sexuell läggning. 

En av nycklarna till att få bättre analsex är dock goda, grundliga förberedelser. När du har bestämt dig för att testa, se till att sätta av gott om tid till leken. Stäng av telefonen och gör det lite mysigt där hemma, då blir det lättare att komma i stämning och du kan njuta mer. Men glöm inte bort hygienen. Det finns flera olika analrengöringsmetoder som du kan ta till, exempelvis en analdusch. Bra förberedelser gör det dessutom lättare att slappna av, eftersom du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar under lekens gång.

På det hela taget är avslappning a och o när du vill få bättre analsex. Det är därför ingen dum idé att börja med en erotisk massage, eller att smeka andra erogena områden. När du så övergår till analöppningen är det alltid bäst att värma upp med fingrarna eller t.ex. en liten buttplugg, innan du eventuellt tar dig an fullskaligt analsex. Tänk också på att en avslappningsspray bör få lov att verka i 5 till 10 minuter innan du börjar leka.

Säkra produkter av hög kvalitet

seDet är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du leker dig fram längs vägen mot bättre analsex. I vår sexshop online hittar du därför säkra produkter av hög kvalitet, och det gäller naturligtvis även produkterna för bättre analsex.

Våra analglidmedel är t.ex. ofta pH-neutrala, så att de ska passa den känsliga miljön i och runt anus bättre. De flesta produkterna på den här sidan är också kondomvänliga, så att de kan användas till säkert sex, och dermatologiskt testade för optimal komfort. De vattenbaserade glidmedlen går dessutom utmärkt att använda tillsammans med analsexleksaker. Väljer du en silikonbaserad sort ska det dock inte användas ihop med silikonleksaker, eftersom det kan skada produktens yta.

Du hittar mer detaljerad information om varje enskild produkt genom att klicka in på den. Här kan du läsa produktbeskrivningar, samt få information om bl.a. ingredienser genom att läsa detaljerna. Om du har några frågor kring hur du får bättre analsex, eller bara vill ha mer råd och vägledning för att hitta rätt produkter, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful