Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g
  • Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g
  • Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g

Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

119,00 kr

Produktbeskrivning

Vill du få en starkare bäckenbotten och ett bättre sexliv? Då är Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g ett måste.

Bäckenbottenträning förstärker din bäckenbottenmuskulatur och motverkar inkontinens. Det ökar känsligheten i slidan, vilket ger dig ännu mer intensiva orgasmer samtidigt som sex känns ännu bättre. Gynekologer och barnmorskor rekommenderar kvinnor i alla åldrar att träna sin bäckenbotten.

Knipkulorna är perfekta för nybörjare som vill utmanas lite, samt dig som vill träna med lite mer tyngd. Det långa snöret ser till att du enkelt och tryggt kan ta ut knipkulorna när du är färdig med träningen.

Sinful Ava Knipkulor Dubbla har ett silkeslent yttre i silikon och väger 60 gram.

Detaljer

MATERIAL: Silikon och metall.  
FTALATFRI: Ja.
NICKELFRI: Ja.
DIAMETER: 3,2 cm.
LÄNGD, TOTAL: 17 cm.
LÄNGD, SNÖRE: 8,5 cm.
VIKT: 60 g.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Första knipkulorna. Inte vad jag förväntat mig Detta var mina första knipkulor. Kulorna var ganska stora, större än förväntan. Jag hade föreställt mig att de skulle kännas "vobbliga med en inre kula", men de var mer av en solid tyngre sort. Jag tror inte jag hade köpt dessa igen, kanske en mindre, eller en geisha-modell. Nästa köp blir definitivt något av den rörligare sorten. leveransen, kvaliteten och servicen var dock helt suverän. Jag kommer definitivt köpa från denna sida igen!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Min man tackar! Efter två hårda födslar har min sexlust i stort sett varit lika med noll. Har känt att hela mitt underliv var odugligt, vilket inte direkt får en att känna sig särskilt sexig eller lustfylld. Efter en del problem med inkontinens rekommenderade min läkare att jag skulle använda knipkulor, och jag har nu använt dessa i två månader. Det enda jag ångrar är att jag inte började för lååååång tid sedan!

Jag har använt dem aktivt ca. 10 min nästan varje dag. och jag kan redan märka en skillnad. Det känns nästan som om att mitt underliv samlar sig och har vaknat till liv igen. De första 3 veckorna behövde jag verkligen kämpa för att hålla dem på plats (kanske skulle jag egentligen ha valt något lättare), men det är fett att märka att jag rent faktiskt har blivit starkare och stramare. Min sexlust har också vaknat upp, vilket jag nästan hade givit upp hoppet om. Så jag är en riktigt glad mor, och min man har också blivit riktigt glad och känner att han har fått sin fru tillbaka igen.
5 5 1

Du recenserar: Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: