Sinful Deluxe Julkalender 2019 - TESTVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • SE udsolgt
 • DK
 • SE
 • SE
 • SE
 • SE
 • SE

Sinful Deluxe Julkalender 2019 - TESTVINNARE

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Årets fräckaste och mest exklusiva julkalender

  - 24 populära kvalitetsprodukter till ett värde av hela 4500 kr.

  - Sexleksaker, erotiska accessoarer och produkter för lätt bondage till honom, henne och par.

  - Kända märken som Sinful, We-Vibe, Obaie och Tenga.

  - Inklusive ett snyggt inspirationshäfte med tips, tricks och guider till dagens fräcka överraskning.

  - Känd från TV.

  - Begränsat antal, sålde slut snabbt i fjol.

  Julen firas med hjärtat, och vad kunde väl vara bättre än att skämma bort varandra med Sinfuls lyxiga limited edition Deluxe Julkalender.

  Den är känd från rikstäckande TV i hela Norden och förra året sålde den slut på rekordtid. Den har dessutom blivit utsedd till Bäst i Test av den danska tidningen KK.

  Ni kan se fram emot 24 noga utvalda bestsellers till kvinnor, män och par, från några av världens mest populära märken, t.ex. We-Vibe och Tenga, samt populära skandinaviska märken som Obaie, Nortie och Sinful.

  Låt spänningen mellan er stiga när ni öppnar luckorna, och få en julmånad fylld med överraskningar, njutning och sex. Julkalendern innehåller sexleksaker, erotiska accessoarer och produkter för lätt bondage till ett värde av hela 4500 kr. Det inkluderade inspirationshäftet guidar er fram till de bästa upplevelserna med dagens fräcka överraskning.

  Den är ett perfekt val för er som redan har en del erfarenhet med sexleksaker, och vill ha produkter av högsta kvalitet som kanske rentav kan utmana er att testa lite nya saker i samband med era erotiska lekar.

  Kalendern är en uppdaterad och exklusiv version av förra årets Deluxe utgåva. Det ingår en gratis tub Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 50 ml, som ni kan använda ihop med era nya leksaker.

  Sinful Deluxe Julkalender 2019 finns endast i ett begränsat antal. Skynda er att lägga vantarna på ert exemplar, så får ni en jul ni sent ska glömma!

  Detaljer

  INNEHÅLL: 24 lyxiga erotiska produkter och 1 inspirationshäfte på engelska.
  STORLEK: Underkläderna är i justerbar onesize, så att de passar alla storlekar.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  Mått: 55,5 cm x 42 cm x 7,5 cm.
  SPRÅK PÅ PRODUKTINFORMATION: Danska, svenska, norska, engelska och finska.
  MEDFÖLJER: 1 st Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 50 ml.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Mysig och sexig och eldig känsla i december Vi hade provat den vanliga kalendern för 2 år sedan och tyckte att den var okej men inte jätte häftig. Vi har relativt stor erfarenhet av leksaker och har provat och använt en del tidigare.

  Vi blev väldigt positivt överraskade av Delux varianten! Produkterna hade mycket bättre kvalitet och kändes gedigna och riktiga.
  Vi gillade tanken på att åeranvända en bulletvibrator till flera olika leksaker men hade gärna sett att det var två så man kunde använt en var under leken.
  Kläderna var sexig, vi gillade analleksakerna då båda gillar det och fick prova en del nytt.
  Genomtänkta produkter, en härlig bok till med tips och sensuella bilder och en lucka så båda fick öppna ;)
  Rekommenderar den varmt om man inte provat kalendern innan, det blev många härliga lekstunder och mycket har vi tagit med in i 2020.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Nyfiken Det va mycket till oss båda. Tycker att kvaliteten är bra och snygga att titta på. Har inte provat allt, men vi tycker det kommer att höja lekarna. Super nöjd.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Riktigt kul. Förra året köpte vi den billigare varianten och tyckte det var mycket tråkiga småsaker och krafs i den så i år köpte jag den stora.
  Redan från början märkte man av att det var väldigt mycket bättre grejer i år.

  Det positiva är ju att det är bra kvalite, många roliga produkter och hyfsat stor variation.
  Kläderna man fick med var verkligen topkvalite och riktigt roliga.

  Det negativa är att det mesta är riktat till kvinnans njutning samt någon form av "bdsm" stil som dock går i linje med kalendern men känns lite tråkigt, många olika dildos fick man med.
  Kunde ha bytt ut några saker mot tex oljor eller liknande för bådas njutning.

  En sak som dock var väldigt irriterande var att när man öppnat ett par luckor så gick kalendern mer eller mindre sönder då fronten blev så sladrig, vissa luckor fick man med sig pappen runt luckan, här kan man limma fast fronten så att den sitter fast bättre.

  Överlag värt pengarna men hade kunnat varit mindre vibratorer samt att dom flesta är beroende av en lös vibrator man fick i början, går den sönder eller försvinner så blir många av sakerna "värdelösa".

  Kommer köpa nästa år igen!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Nja Köpte denna kalender och hade höga förväntningar, men nja. Tycker det var nästan enbart prylar för kvinnan med något litet undantag vilket gjorde mig besviken. Mannen hade inte något emot det men detta kändes som en singelkalender. Hoppades på lite roliga kortspel/tärningar, massageljus, kanske något för rollspel etc men nej. Produkterna i verkar vara av god kvalitet men lite för ensidigt och tråkigt för min smak. Och fotbojor, vad är tanken med det? Vi har ett ganska litet utbud av leksaker hemma sedan tidigare men hade nog inte saknat något av innehållet tyvärr.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Deluxe kalender Kommit till lucka 17. Bra kvalité och spännande. Men ägget och lucka 16 var ingen hit här. Sen lite tråkigt med så mycket samma saker/ funktioner. Hittills 50-50 känsla MEN vi har ju sakerna kvar och kan testa vidare. Känna efter mer vart efter. Inte bara nu vid jul.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Höjer sexlusten hos oss båda! Köpte julkalendern deluxe som en kul grej till mig och frugan. Vart gifta i 4 år och småbarn så sexet började bli lite slentriant. Vi bestämde oss för att oavsett vad det skulle va i dom olika luckorna så skulle vi testa allt, även om vi skulle vara tveksamma till en början.
  Nu är vi framme vid den 17:e december och vi har verkligen INTE blivit besvikna.
  Det har varit saker för både mig och frugan och även saker vi kan nyttja båda två! Har båda parter ett öppet sinne så är detta den perfekta lusthöjaren. Nu går vi å väntar efter att sett SVT:s julkalender tills barnen har somnat så vi kan öppna nästa lucka och njuta!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spänning och kvalitet Mycket trevlig kalender som erbjuder spänning och leksaker av hög kvalitet. Mycket bra mix!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  ok Hel ok innehåll, några luckor riktigt tråkiga, och kändes inte värt priset. I stort bra, men som sagt, kunde ha varit mer toppklass på allt och inte vissa rent ut sagt skitsaker.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Köp köp köp Strunta i om halva december redan har passerat! Den här samlingen med leksaker kan man lika gärna öppna på julafton eller varför inte liva upp januari!?
  Produkterna håller genomgående mycket hög kvalitet och känns både lyxiga och sexiga. Det känns dessutom att allt hänger ihop på ett snyggt sätt. Det är samma stil, syndigt svart såklart, på alla grejer och dessutom finns det saker i senare luckor som hänger ihop med tidigare. Det ger en extra dimension till kalendern.
  Den medföljande broschyren är bra och att den också har luckor (så att man inte kan tjuvkika) gör känslan av att det är genomtänkt och lyxigt ännu tydligare.
  Vi hade en kalender från en annan leverantör förra året, även den av en lyxigare modell, men den var inte ens i närheten av denna på något sätt.
  Min rekommendation är att köpa så länge den finns i lager - sjukt prisvärd, fantastiska produkter, grymt lyxig känsla!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Julkalender Otroligt trevlig kalender som min man och jag upplever tillsammans, olika sorters leksaker till nya njutningar och bra kvalité
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Bästa köpet jag gjort!! Jag köpte denna tillsammans med min sambo, och vi är båda positivt överraskade!
  Det fanns massor med hemligheter i kalendern som vi länge funderar på att prova, samt mycket man aldrig funderar på, men verkligen gillade.
  Rekommenderas verkligen om man vill hetta upp det i sovrummet ännu en nivå!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Adventsmys Sköna hjälpmeddel som får tjejen generad. Flera orgasm vibrerande medel för både han och hon.
  Svårslagen tillfredställning
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Så nöjda Jag beställde denna julkalender till mig och min man och vi har hittills hunnit öppna 9luckor och är supernöjda med produkterna. En av dessa 9 luckor blev snabbt en ny favorit. Vi har valt att öppna 3 luckor varje lördag och söndag fram till julafton och testar dessa efter vi läst om dem. Det är jätte jobbigt att vänta till varje helg men vi tjuvkikar inte för att hålla spänningen på topp. Kan varmt rekommendera denna kalender. Jag kommer definitivt vilja ha den nästa år också. Rekommenderar att använda kalendern tillsammans med ex. Fifty days of play också ... då blir det ännu mer av spännande lekar och mys.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Bra kvalitet på alla produkterna Haft mycket roligt med produkterna som alla håller bra kvalitet
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kalender 2018 Det var en härlig överaskning från sambon. Vi öppnade luckorna tillsammans och höll oss till 1 varje dag. Vi har testat nästan alla och vissa används mer flitigt än andra. Bla så fick jag en favorit förra året och DEN används ofta både när jag är ensam och med min sambo. Så jag rekommenderar att köpa denna!!! Vi kommer nog definitivt att köpa årets kalender och hoppas att den innehåller massa nytt och inte samma som förra året
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spännande fortsättning Förra årets kalender öppnade vi några luckor i taget under december och de var redan där ett jättemysigt format men lte för snabbt. Vi jobbar en del skift och nu tar vi lugnare och när vi kan njuta när vi känner för det redan nu. Det vi ser är toppen kvalitet och ett mycket trevligt format med en lucka i foldern dag för dag. Behåll gärna det.

  Svårt att bedöma kvalitet just i början men känner att det är ingen besvikelse och vi kommer, om det finns kalendrar 2020 köpen en ny.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Ris och ros Jag tycker att kalendern var toppen, har redan öppnat varenda lucka och testat tillsammans med min kille, och både jag och han är över förväntan, dock så hade man velat byta bort vissa saker i kalendern som skulle varit lite mer värd pengarna, men i överlag så rekommenderar jag verkligen den här kalendern
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Wow. Precis som förra året öppnade vi den här på direkten, jag köpte denna till min tjej i födelsedags present förra året och gjorde det igen detta året och wow vad vi blev glada.

  Först var jag osäker då jag förmodade att många skulle vara likadana eller liknande, vilket flera saker var.. men! Stort MEN! Alla grejer som fanns förra året är uppgraderade eller mycket bättre!

  Första stora överraskningen var att det var mer grejer till det manliga könet detta är, tänker inte avslöja vad (såklart) men båda uppskattade det enormt, då vi kunde använda lite grejer på mig denna gång.

  En annan rolig överraskning var att årets lingerie var mycket bättre än förra, sakerna hade bättre passform och en av plaggen hörde till en av leksakerna!

  De nya sakerna var uppskattade och populära, speciellt 24:an som jag tror många par kommer ha kul med!

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  HÄR KOMMER LITE SPOILERS, SÅ OM NI INTE VILL VETA VAD MAN FÅR FORTSÄTT INTE LÄSA!!
  Sist alla saker som var "likadana" som året.
  G-spot vibratorn förra året var helt ok, stora problemet var att huvudet var väldigt stort och var omöjlig att testa på mig (om man så ville det) och svår att använda på tjejen då den också var extremt hård och hon tyckte det gjorde ont när man tog in den.
  Men årets var mycket mer elegant, enklare att föra in och hade starkare vibrationer vilket gjorde den till något vi förmodligen faktiskt kommer använda ofta!
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Rabbit Dildon var nog den största besvikelsen förra året. Den var hård, hade konstig form och vibrationerna satt bara i själva basen av dildon, vilket gjorde Rabbit funktionen med att kittla klitoris var helt meningslös. Vi testade den en gång till stor besvikelse och gav bort den till några vänner som var lika besvikna.

  Men oj, oj, oj, oj. Årets Rabbit är ju något helt annat, tjejen har aldrig riktigt gillat dildos, då hon föredrar en riktig penis eller en klitorisvibrator. Men efter denna ändrades hon helt!
  Den skonsamma hårdheten plus att både huvudet och Rabbit delen av dildon hade en vibrator gjorde så hon älskade den på 2 sekunder! Och hon har sagt att hon förmodligen kommer använda den på sig själv, vilket är något hon aldrig gjort med en dildo förut!
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Trådlösa vibratorn var också något som uppskattades mycket mer detta år, vi har inte testat den utomhus än, men det kommer så småningom ;)
  Att den i år istället är en man sätter i ett par trosor och ligger mot klitoris är mycket bättre då de flesta tjejer inte känner så mycket av vibrationer inuti själva slidan.
  Dessutom är den formad efter slidan så man kan lägga den utanför, vilket var omöjligt med den förra då den var rund och gled bort från klitoris!

  Samt att båda är laddningsbara med sladd och man slipper batteriet i kontrollen som var förra året.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  END OF SPOILERS!!!

  Jag kan inte rekommendera denna julkalender nog! Köp den och få det roligt i sovrummet!

  Däremot skulle jag säga att den mest passar cis-par (En kvinna och en man) då många leksaker är gjorda för par av den sorten eller antingen en man eller en kvinna.

  Ett tips är att köpa laddningsbara batterier och en batteriladdare från Ikea! Då det är bättre för miljön!


  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Deluxe Julkalender 2019 - TESTVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Julkalendern är dessvärre utsåld. Gå inte miste om 2020 års fräckaste julkalender.

  Sinful Julkalender 2019 sålde som smör i solsken och hamnade hos tusentals glada svenskar. Skriv upp dig redan nu, och var den första som får besked när årets fräckaste julkalender 2020 är klar.

  Vi ser fram emot att göra julen ännu fräckare även 2020.