Sinful Julkalender 2019

Klicka på en bild för att förstora den

 • SE udsolgt
 • Sinful Julkalender 2019 2
 • Sinful Julkalender 2019 3
 • Sinful Julkalender 2019 4
 • SE
 • Sinful Julkalender 2019 6

Sinful Julkalender 2019

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Årets fräckaste julkalender

  - 24 populära produkter till ett värde av hela 3000 kr.

  - Sexleksaker, erotiska accessoarer och produkter för lätt bondade till honom, henne och par.

  - Uppgraderad version av förra årets storsäljare.

  - Inklusive ett snyggt inspirationshäfte med tips, tricks och guider till dagens fräcka överraskning.

  - Känd från TV.

  - Begränsat antal, sålde slut snabbt i fjol.

  Om ni vill skämma bort varandra med årets fräckaste julkalender, då ska ni skynda er att lägga vantarna på denna spännande limited edition julkalender från Sinful.

  Julkalendern är känd från rikstäckande TV i hela Norden, och förra året sålde den slut på rekordtid.

  Vad gömmer sig bakom dagens lucka? Ni får sexleksaker som låter er utforska varandra på helt nya sätt, så att ni kan njuta av massvis med sköna orgasmer tillsammans. Kalendern innehåller 24 populära, noga utvalda bestsellers och är fylld med kittlande sexleksaker, förförande accessoarer till förspel och produkter för lättare bondage lekar. Totalt är det hela värt inte mindre än 3000 kr.

  Den är perfekt till er som vill fylla december månad med överraskningar, njutning och sex. I det inkluderade inspirationshäftet hittar ni tips och tricks på hur ni med produkternas hjälp får en julmånad som verkligen fylls med samvaro, intimitet och kärleksfull glädje.

  Julkalendern är en ny och uppgraderad version av fjolårets storsäljare, och mer än hälften av produkterna är helt nya eller uppdaterade. Det ingår dessutom en gratis tub Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 50 ml, som ni kan använda till alla era nya leksaker.

  Sinful Julkalender 2019 finns endast i ett begränsat antal, så hur länge vågar ni vänta med att köpa er?

  Detaljer

  INNEHÅLL: 24 erotiska produkter och 1 inspirationshäfte på engelska.
  STORLEK: Underkläderna är i justerbar onesize, så att de passar alla storlekar.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  MÅTT: 50 cm x 37 cm x 5 cm.
  SPRÅK PÅ PRODUKTINFORMATION: Danska, svenska, norska, engelska och finska.
  MEDFÖLJER: 1 st Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 50 ml.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  100% utan tvekan! Den här kalendern levde upp till våra förväntningarna gånger 2! Alla produkter är super och allt runt omkring är topp också! Dvs utseendet på kalendern och boken man får med. Produkten i sista luckan va dock defekt för oss men ett snabbt mail till er kundservice och vips så hade vi en ny produkt i brevlådan! Kan med gott samvete rekommendera den här kalendern till alla som funderar i dom banorna! Hoppas såhär i början på 2020 att årets upplaga kommer med några nyheter, för jag vet iallafall redan nu vad min tjej kommer få som årets julkalender:)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Rolig julkalender som skapar spänning i vardagen Vi hade jätteroligt med att turas om att öppna luckor i denna kalender och gjorde det till en spännande grej varje dag. Många nya produkter för oss att testa och även en del vi var bekanta med. En bra mix som förmodligen get något nytt till de flesta par. Fina produkter med material som känns sköna mot hud och kroppen. Bra kvalitet på de flesta, men det var nån grej i mixen vi tyckte kändes lite "billig". All in all väldigt nöjd med upplevelserna den gav och kommer fortsätta att ge mig och min partner :)
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kul, men önskar bättre kvalité! Vi gillade konceptet att få öppna en ny leksak varje dag och fick testat lite nya saker som vi annars kanske aldrig skulle ha testat. Visst att vissa saker var roligare än andra.

  Men vi båda önskar bättre kvalité på grejerna!

  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spänning i vardagen... Första gången vi köper en kalender och vi kommer garanterat göra det nästa år igen.
  Vi öppnade kalendern tillsammans varje dag och en del saker var mer intressanta än andra. En del kommer tyvärr aldrig användas men mycket kommer bli använt ordentligt.
  Spännande, roligt och pirrigt även våra bekanta har haft roligt och väntat på att luckorna ska öppnas.
  Rekommenderar verkligen och hoppas på annat innehåll nästa år.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Julkalender Mycket kul till jul
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Väldigt nöjda Första gången med denna typ av kalender. Väldigt fin och rolig. Vi har också haft svårt att öppna en lucka i taget utan fuskat lite här där. Allt kanske inte passar men det mesta har varit båda roligt och uppskattat!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Rekomenderar Nöjd med sortiment och bra kvalitet på produkterna.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Prisvärt! Kalendern innehöll saker jag är ganska säker på att jag inte hade köpt annars, men som var av bra kvalité och överraskade med sin användbarhet. Det var riktigt roligt att dyka in i lekar med min partner på ett sätt vi inte fått erfara innan. Rekommenderar! Förväntade mig att det skulle bli kanske 2-3 leksaker av topp kvalité och sen massa skräpiga produkter, men hittills har allt kommit till användning och varit av samma, stabilt och bra kvalité.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spännande och roligt. Först gången vi köpte den och vi är mycket nöjda. Spännande vad som kommer resten av dagarna!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spännade! Jag och min sambo är (eller rättare sagt var) ganska vanilj innan vi började med kalendern! Super spännande vad för ny sak som väntar. Om man kan få något som just inte vi kommer använda så blir det nästan mer spännande och se nästa lucka .. :)
  Rekommenderas varmt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Livet som småbarnsförälder Sonen fyller 17 månader den 25december... kan säga att, visst har vi haft det bra innan i sängen men det avtog sen lite efter hand som det kan göra när man är ständigt trött. Men då fick jag idén att köpa julkalendern och jag råkade betala från vårt gemensamma konto så sambon undrade vad jag köpt. Ett par dagar senare kom paket och jag gav det till henne och reaktionen var skräckblandad förtjusning, som jag tolkade det. Men vi har öppnat en lucka i taget och det gjorde underverk. Stängde tv:n tidigare för att gå upp i sovrummet och se vad som gömde sig bakom nästa lucka. Sjukt kul. Sen kom mensen den 8:e så nu är det några luckor att öppna :D rekommenderar alla småbarnsföräldrar detta, för att inte glömma varandra!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Värsta pirret Att öppna en lucka om dagen gör att det pirrar i hela kroppen inklusive den nedre del. En upplevelse varje dag vill jag lova..
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Fantastisk i decembermörkret Köpte den till tjejen och vi har fått fantastiska dagar hittills och det är väl more to come :)

  Nästa år köper vi den igen, troligen deluxe!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Julkalender 2019 Jag införskaffade mig julkalendern utan några förväntningar och WOOOW säger jag bara!!!! Detta är den roligaste, mest varierande och fungerande julkalender jag någonsin haft!! Det är så roligt strof så mycket olika produkter inom olika kategorier, knutan, penis, g punkt, och spel. Den ger dig möjligheten att få testa och uppleva nya saker med din egna kropp och med din partners. Jag själv har testat nästan allt och WOW! Att komma är verkligen INGET problem!!! Rekommenderar starkt!!! Den är grym!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Skapar pirret som behövs för att komma över julstressen i december... Överraskade min man med årets kalender!
  ”Bästa Ever”, var hans kommentar! Och hittills har sakerna i luckorna funkat, även om vissa varit bättre än andra!
  Men känslan av lite spänning så här i vintermörkret väger helt klart upp det!
  Blir en kalender nästa år också...
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Nöjd Jag brukar köpa kalendern från vuxen.se men u år popade denna upp så tänkte testa. Är jätte nöjd bra variation på luckorna.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Imponerad! Fick denna som tips av en kollega när jag beskrev saknandet på ”stimulans” mellan mig och frugan, kunde inte fått bättre tips!
  Alla leksaker är i jäkligt bra kvalité!
  Aldrig sett frun hoppa upp ur sängen med sån glädje på morgonen som nu; ”Ska vi öppna nästa lucka???” Hahahaha, sjukt kul att se..
  Riktigt cool idé och tycker att alla saker som vi hittills har öppnat har varit intressanta, nästa år blir det den lite dyrare ”deluxe” kalendern! ;)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Bästa köpet Första gången vi köper en kalender och vi kommer garanterat göra det nästa år igen. Har inte hunnit öppna alla luckor men alla produkter vi fått är i bra kvalitet och något som passar alla. Spännande,roligt och pirrigt. Rekommenderar verkligen
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Grym kalender! Har väll aldrig varit någon som längtar till advent och räkna ner för jul.
  Men när vi köpte denna kalender så längtar man lika mycket som barnen till jul:)
  Alla borde ha en sån verkligen en toppen grej i vinter mörkret
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Fantastisk Första gången vi beställer kalendern, men vilken grej, så himla spännande att öppna och vad som visar sig. Rekommenderar verkligen denna kalender till alla
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kul men heteronormativ Beställde kalendern för 2019. Påbörjat öppningen av luckorna vilket har varit kul och grejerna verkar ha bra kvalitet. Det som dock är tråkigt är att den endast vänder sig till hetero-par vilket inte sägs någonstans . Dessutom så är det bifogade inspirationshäftet oerhört stereotypiskt, där kvinnan (smal och vit) är den som sexualiseras och domineras . Avtändande! Hade velat se mer mångfald på kroppar, roller och par i detta häfte, eller inga bilder på människor alls!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Dunder Riktigt dunder, frugan blev galen
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Helt okej, men inte mer. Blev lite besviken faktiskt. Hade föredragit färre luckor och mer påkostade grejer. Flera saker kräver batterier istället för att kunna laddas upp. De flesta grejerna är budgetprylar från sinful, vibrationerna håller inte måttet och de luktar ganska starkt (hoppas lukten avtar efter hand).

  En hel del roliga grejer som vi nog inte hade provat annars dock, så kommer ändå ha glädje av denna!

  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Ett måste Denna köper jag direkt till mig å frugan. Precis vad vi behöver just nu. YES :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Bästa som man kan önska sig! Vem som helst skulle gärna vilja ha den som det ser ut
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Så spännande! Det ska bli så spännande att öppna alla luckor! Ser jätte lyxig ut!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kanon! Bästa kalendern jag köpt! Riktigt upphetsande och spännande... Tokigt!! God jul!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Inspirerande. Upphetsande med nyfikenheten inför varje öppning. Vem kan hålla sig till december.
  En verklig höjdare.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  REKOMMENDERAR! Jag överraskade min sambo med denna kalender och han tyckte det var väldigt spännande.
  Vi har inte kunnat hålla oss av spänning till december utan har tjuvöppnat ett par luckor redan. Den har verkligen gett oss extra spänning och lust.
  Bra produkter och variation. Rekommenderas till alla par!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Rekommenderar ++ Köpte min första 2017 och det fanns så mycket nytt som man aldrig skulle ha testat annars, hettade till mer i sängen och mer inspiration fick vi också.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  PERFEKT Min man och jag köpte den 2017. Vi använder fortfarande leksakerna varje vecka, och de är i bra skick. De är hållbara och det finns inget krimskrams!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Såååå kul!! Fick min kalender i fredags! Supertaggad för detta!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  REKOMMENDERAR Det här är min första adventskalender, jag hade den förra året (2018) och det är det bästa köpet jag gjort! Jag kände att jag och min sambo behövde hetta till i sovrummet efter ett antal år tillsammans och detta var det bäst valet vi gjorde! Vi hade inte tålamodet att öppna en lucka i taget så vi öppnade upp hela direkt istället
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Julkalender 2019

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Årets fräckaste julkalender finns precis runt hörnet. Vill du vara säker på att inte missa den i år?

  Sinful Julkalender 2019 sålde som smör i solsken och hamnade i tusentals svenska sovrum. Skriv upp dig på listan nu, så är du en av de första som får besked när årets fräckaste julkalender finns till försäljning.

  Vi ser fram emot att göra julen 2020 ännu fräckare.