Sinful Knipkulor Dubbel

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful Knipkulor Dubbel
  • Sinful Knipkulor Dubbel
  • Sinful Knipkulor Dubbel
  • Sinful Knipkulor Dubbel
  • Sinful Knipkulor Dubbel

Sinful Knipkulor Dubbel

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Produktbeskrivning

Sinful Knipkulor Dubbel är det perfekta valet om du vill stärka dina bäckenbottenmuskler.

Dessa knipkulor är ett tyngre alternativ till traditionella knipkulor vilket gör den svårare att hålla på plats. Därför är de perfekta om du redan har erfarenhet med knipkulor och vill ha mer utmaning.

Många sexologer, gynekologer och sexvägledare rekommenderar att man tränar bäckenbotten regelbundet. En sund och stark bäckenbotten kan öka känslan i vaginan så att du känner mer under sex. Det kan också stärka din sexlust och minska risken för inkontinens.

Vi rekommenderar att du smörjer lite vattenbaserat glidmedel på dina Sinful knipkulor innan du för in dem då det gör dem mer behagliga.

Efter användning så rengörs Sinful Dubbla Knipkulor med varmt vatten och ev. rengöringsmedel till sexleksaker.

Obs! Om du gärna vill ha utmaningar, men inte är helt säker på dessa knipkulor? Så kan du istället välja Sinful Knipkulor Enkel som också finns i butiken.

Detaljer

MATERIAL: Metal med silikon
FTALATFRI: Ja
LATEXFRI: Ja
DIAMETER: 3 cm.
LÄNGD, TOTAL: 20,5 cm.
LÄNGD, SNÖRE: 11 cm.
VIKT: 151 g
VATTENTÄT: Ja.
GLIDMEDEL: Vattenbaserat
BRUKSANVISNING: Engelska 

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Resultat
Bra Bra kvalitet på materialet. Lätt att rengöra.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Resultat
Tillskott i sexlivet Jag skulle aldrig mer vilja leva utan mina knipkulor. Vilket tillskott i sexlivet. Detta är mitt andra par knipkulor och jag måste säga att jag är mycket nöjd med produktens vikt, material och storlek. Lättskötta och lättanvända.

Om man är ovan exempel efter förlossning skulle jag rekommendera att prova en med lägre vikt först för en riktigt bra upplevelse.

De ger inte riktigt samma upphetsande känsla som ett par med lösa kulor inuti men tyngden gör ju att man får jobba mer och använder man dem innan sex upplevde jag att man kände mycket mer vid penetration sen. Ett tips är att be partnern riktigt sakta dra ut dem samtidigt som klitoris stimuleras. ;)

Rekommenderas varmt +++++
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Resultat
Supernöjd! Dessa tyckte jag var perfekt som en liten uppvärmare inför sex. Man känner sig busig när man har dom i sig och flärpen syns knappt genom trosorna. Den är också upphetsande att lägga vid klitoris och på med typ jeans eller nåt.

Dom är ganska tunga men är man lite trång så funkar det fint. De andra som väger mindre behöver jag inte jobba med för att hålla kvar.

Lätta att göra rena och dom har en skön yta.

Verkligen positivt överraskad!!!
5 5 1

Du recenserar: Sinful Knipkulor Dubbel

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.