Sinful Knipkulor Dubbel
Sinful Knipkulor Dubbel
159,00 kr
3 för 249:-
Sinful Knipkulor Dubbel
Sinful Knipkulor Dubbel
Sinful Knipkulor Dubbel
Sinful Knipkulor Dubbel
Sinful Knipkulor Dubbel

Sinful Knipkulor Dubbel

5.0 (3)
3 för 249:-
159,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Sinful Knipkulor Dubbel är det perfekta valet om du vill stärka dina bäckenbottenmuskler.

Dessa knipkulor är ett tyngre alternativ till traditionella knipkulor vilket gör den svårare att hålla på plats. Därför är de perfekta om du redan har erfarenhet med knipkulor och vill ha mer utmaning.

Många sexologer, gynekologer och sexvägledare rekommenderar att man tränar bäckenbotten regelbundet. En sund och stark bäckenbotten kan öka känslan i vaginan så att du känner mer under sex. Det kan också stärka din sexlust och minska risken för inkontinens.

Vi rekommenderar att du smörjer lite vattenbaserat glidmedel på dina Sinful knipkulor innan du för in dem då det gör dem mer behagliga.

Efter användning så rengörs Sinful Dubbla Knipkulor med varmt vatten och ev. rengöringsmedel till sexleksaker.

Obs! Om du gärna vill ha utmaningar, men inte är helt säker på dessa knipkulor? Så kan du istället välja Sinful Knipkulor Enkel som också finns i butiken.

Detaljer

MATERIAL: Metal med silikon
FTALATFRI: Ja
LATEXFRI: Ja
DIAMETER: 3 cm.
LÄNGD, TOTAL: 20,5 cm.
LÄNGD, SNÖRE: 11 cm.
VIKT: 151 g
VATTENTÄT: Ja.
GLIDMEDEL: Vattenbaserat
BRUKSANVISNING: Engelska 

ARTIKELNUMMER: 14472.
Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (3)
Bra

Bra kvalitet på materialet. Lätt att rengöra.

-
5 5 1
Tillskott i sexlivet

Jag skulle aldrig mer vilja leva utan mina knipkulor. Vilket tillskott i sexlivet. Detta är mitt andra par knipkulor och jag måste säga att jag är mycket nöjd med produktens vikt, material och storlek. Lättskötta och lättanvända. Om man är ovan exempel efter förlossning skulle jag rekommendera att prova en med lägre vikt förstför en riktigt bra upplevelse. De ger inte riktigt samma upphetsande känsla som ett par med lösa kulor inuti men tyngden gör ju att man får jobba mer och använder mandem innan sex upplevde jag att man kände mycket mer vid penetration sen. Ett tips är att be partnern riktigt sakta dra ut dem samtidigt som klitoris stimuleras. ;)Rekommenderas varmt +++++ Läs mer

-
5 5 1
Supernöjd!

Dessa tyckte jag var perfekt som en liten uppvärmare inför sex. Man känner sig busig när man har dom i sig och flärpen syns knappt genom trosorna. Den är också upphetsande att lägga vid klitoris och på med typ jeans eller nåt. Dom är ganska tunga men är man lite trång så funkar det fint. De andra som väger mindre behöver jaginte jobba med för att hålla kvar. Lätta att göra rena och dom har en skön yta. Verkligen positivt överraskad!!! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se