Sinful Pleasure Wand Vibrator 10 speed

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator 1
 • Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator 2
 • Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator 3
 • Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator 4

Sinful Pleasure Wand Vibrator 10 speed

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer du om både yttre och inre stimulering? Med Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator har du möjlighet att få båda delarna.

  Den stilrena vibratorn har en silkeslen yta, som känns alldeles fantastisk mot dina mest känsliga områden. Det slanka skaftet avslutas med en volumniös spets, vilket gör den perfekt att använda direkt på klitoris, men också till vaginal stimulering.

  Med hela 10 pirrande vibrationsinställningar, finns det goda möjligheter att leka sig fram till massor av sköna orgasmer, oavsett om du skämmer bort dig själv eller delar njutningen med din partner.

  Sinful Pleasure Wand mäter 17,5 cm i fullängd, varav 12,5 cm kan föras in. Diametern ligger på 3,3 cm på den bredaste punkten.

  Den är tillverkad av ABS-plast och kräver 2 x AAA-batterier, vilka säljes separat.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast med PU-beläggning.
  FTALATFRI: Ja.
  STÄNKTÅLIG: Ja.
  LÄNGD: 17,5 cm, varav 12,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 3,3 cm som bredast.
  VIBRATIONER: 10 inställningar.
  BATTERI: 2 x AAA-batterier (säljes separat).
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Helt ok Den gör det den ska. Men inget som den imponerade med. Alldeles för högljudd också.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Helt galen! Aldrig haft en vibrator förut och var skeptisk. Testade att använda den ensam och herregud säger jag bara! Kunde verkligen inte sluta hela upplevelsen var som en lång orgasm. Mina ben skakar fortfarande 10minuter senare och jag är helt kär. Den här vibratorn har öppnat upp en helt ny värld för mig inom sex!! Köp den och tacka mig sen!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Prisvärd Skön att hålla i, smidig. Gäller bara att hitta det läget som fungerar bäst. Ingen manual med vilka vibtationen. Men man får känna sig fram. Funkar med eller utan sällskap,.. den låter.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Helt klart värt pengarna! Såå sjukt bra! Väldigt starka vibrationer och sköna mönster i vibrafonerna. Man får väldigt mycket för en billig peng, enkel och smidig att använda också!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Superköp Skulle egentligen bara beställa lite glidmedel, men med en nära förestående “kärleks weekend” med hotellövernattning, vin, mat och konsert i åtanke, drogs mina blickar mot de mindre, mer resevänliga vibratorerna som jag tänkte kunde ge turen lite extra sting. Valet föll på Sinful Pleasure Wand 10 speed vibrator.
  Paketet anlände i god tid före avresan, och som så ofta sker med paket från Sinful kunde jag inte hålla mig, utan måste inviga frugan i mitt köp, och hon föreslog då även att vi skulle prova den med detsamma. Sinful Pleasure Wand 10 speed vibrator framstår vid uppackningen som en elegant, mindre vibrator av bra kvalitet. Tryckknappen överst och hela produkten ger ett intryck av både elegans och robusthet. Den lite tunnare översta delen med tryckknappen mynnar ut i en tyngre ände i den del som ska leverera stimulationen. Den ligger bra i handen och ytan är läcker och glatt.
  Man väljer mellan de olika programmen genom att trycka på den översta knappen. Den är överraskande kraftfull, med tanke på storleken. De två första programmen är traditionella vibrationer med två olika hastigheter, men de efterföljande åtta är variationsprogram som växlar mellan korta, skarpa, pulserande stötar, till mer långvariga vibrationer med stigande intensitet. Det var helt klart de sistnämnda som var mest de spännande att utforska, och jag måste säga att det slutade med att detta lilla nyköp fullständigt övertog kontrollen under vår testrunda.
  En liten, läcker, exklusiv och prisvänlig vibrator som är perfekt som reskamrat, eller som “morgongåva” till frugan en helg. De varmaste av rekommendationer härifrån.
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Pleasure Wand Vibrator 10 speed

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: