TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE 1
 • TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE 2
 • TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE 3
 • TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE 4
 • TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE 5

TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

929,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du verkligen vill ha något läckert och exklusivt då är TENGA Iroha Klitorisvibrator den helt rätta vibrator för dig. Iroha är nämligen både elegant, stilfull, uppladdningsbar och vattentät och 2013 vann den en Erotixxx Award för att vara den bästa produkten för kvinnor.

  Iroha är inte som andra klitorisvibratorer. Den har tillverkats för kvinnor av kvinnor och motsatt många klitorisvibratorer som är tillverkade i hårda material är Iroha tillverkad i mjukt silikon som närmast känns som en fast gelé som har täckts med en silkeslen yta. Resultatet ger en otroligt läcker och exklusiv känsla som ökas när du använder den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

  Med sin kurviga design ligger Iroha bra i handel och har ett riktigt bra grepp som gör den lätt att styra. Du styr Iroha med plus- och minus-knappen på vibratorns undersida. Håll plus-knappen intryckt för att starta vibratorn och tryck igen för att gå bland de fyra vibrationsprogrammen tills du hittar det programmet som passar dig perfekt. Tryck på minus-knappen för att gå tillbaka i programmen eller håll den inne för att släcka Iroha.

  TENGA Iroha kan både användas själv och tillsammans med en partner. Den har den egenskap att du förutom klitorisstimulation också kan föra in den lilla tippen antingen vaginalt eller analt. Iroha är vattentät och kan därför avnjutas i duschen. Den har också den fördel att den är lätt att rengöra. 

  Iroha är uppladdningsbar och laddas med hjälp av den medföljande och vackra laddar dockingstation som också används åt förvaring. Dockingstationen kan torkas av med en fuktig trasa men får inte tvättas då den inte är vattentät.

  Iroha har tillverkats av TENGA som är Japans mest populära sexleksaksmärke.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon och ABS.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 8,2 cm.
  BREDD: 5,5 cm på det bredaste stället, 3,2 cm. på det minsta stället.
  VATTENTÄT: Ja (gäller inte laddar dockingstationen).
  BATTERITYP: Uppladdningsbart Lithium-ion batteri.
  VIBRATIONSNIVÅ: 4 kraftfulla.
  LADDNINGSTID: Ca. 120 min.
  ANVÄNDNINGSTID: Ca. 90 min.
  LJUDNIVÅ: Medel.
  INTERFACE: Enkel, två knappar.
  BRUKSANVISNING: Engelska, franska, tyska m.fl.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Underbar Jag gillar inte stimulering med hård, kall plast och satsade därför på den här lilla godingen. Den lena och mjuka ytan är flexibel i kanske en centimeter, vilket för mig kändes som att gnida sig mot hud. Precis vad jag behövde.

  Enkel, stilren och underbar!
  5 5 1

  Du recenserar: TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.