TENGA Ultra Size Deep Throat Cup

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Ultra Size Deep Throat Cup produktbild 0
 • TENGA Ultra Size Deep Throat Cup produktbild 1
 • TENGA Ultra Size Deep Throat Cup produktbild 2
 • TENGA Ultra Size Deep Throat Cup produkt i hand 50

TENGA Ultra Size Deep Throat Cup

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Tenga Deep Throat Cup Ultra Size är en elegant onaniprodukt för män. Den ger dig känslan av en riktig avsugning. Ultra Size är till för dig som tycker att den ursprungliga Deep Throat Cup är lite för tajt.

  Ventilen i toppen gör det möjligt att kontrollera vakuumet kring din penis. Tenga Deep Throat Cup är gjord för engångsbruk. Om du använder den med kondom är det möjligt att använda den mer än en gång. Tillverkad i Japan där kvalitetskraven är mycket höga.

  I oktober 2011, vann Tenga Deep Throat ett EROTIXXX Award för bästa sexleksak för män.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  LÄNGD: 17,8 cm.
  DIAMETER: 8,3 cm.
  VIKT: 227 g.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Den är OK När jag beställde denna produkt hade jag helt missat att det var en engångsprodukt. Den var trevlig de få gångerna jag använde den, men den är defenitivt inte värt priset (även med rabatt). Om du har råd att köpa flera, köp en ordenklig leksak som kan användas flera gånger.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Första onaniprodukt Wow...

  Detta var min första onaniprodukt som jag har köpt. Jag köpte Ultra Size-modellen just för att jag trodde att upplevelsen skulle vara lite mildare eller lösare.

  Dock upplevde jag att denna var väldigt åtsittande, trots namnet. Den slet snabbt sönder kondomen som användes på grund av detta, en känsla som triggar en känsla av fasa i en vid vanliga fall. Den ger ifrån sig vissel-aktiga ljud när man pumpar in i den. Om man lätt blir distraherad av ljud eller om man bor med folk som man absolut inte vill dela den här stunden med är det värt att tänka på innan du köper.
  Bortsett från detta tillbringade produkten en bra stunds njutning som definitivt ger gamla goda handen väldigt hård konkurrens.

  Produkten är väldigt lätt att använda. Det är bara att skruva av locket och köra! Insidan är rikligt tilförsedd med glidmedel från fabriken men jag rekommenderar att möjligtvis använda eget glidmedel då detta torkade snabbt.
  5 4 1

  Du recenserar: TENGA Ultra Size Deep Throat Cup

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.