TENGA

TENGA är ett sexleksaksmärke från Japan som minst sagt har tagit hela erotikbranschen med storm, och som har revolutionerat marknaden när det kommer till sexleksaker för män. De enkla, innovativa och användarvänliga produkterna håller en sådan kvalitet, att män över hela världen har blivit oerhört begeistrade och numera måste ha dem i nattduksbordet. TENGA producerar allt från simpla onaniägg, till de mer avancerade Flip Hole-produkterna.

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 128 produkter
Du har sett 48 av 128 produkter
Ladda fler

TENGA - Världskända och estetiska sexleksaker för män

TENGA tog hela världen med storm

Japanska Koichi Matsumoto började som bilmekaniker. I många år arbetade han med ventiler och cylindrar, men han drömde hela tiden om att skapa något nytt och eget. Han sökte efter en marknad där han kunde göra en skillnad, och insåg snart att industrin för sexleksaker helt saknade den form av branding och säkerhet som fanns på andra marknader. Där föddes idén till TENGA.

De första onaniprodukter lanserades 2005, och sedan dess har det tillkommit många fler spännande produkter. I det stora utbudet av onaniprodukter för män kan du hitta något för alla smaker, behov och storlekar. Tenga är ett japanskt ord som betyder korrekt arrangerad och elegant. Det användes ursprungligen till att beskriva japanska kvinnors vackra kimonos, och Matsumoto valde namnet till sitt märke för att skapa en motpol till den existerande bilden av onaniprodukter för män.

Med sitt märke ville Matsumoto att skapa innovativa kvalitetsprodukter i en läcker design, istället för pornografiska och stagnerade modeller, och det lyckades han verkligen med. Sedan 2005 har produkterna vunnit flera priser för sin eleganta design och funktionalitet. TENGA är ett märke som hela tiden förnyar sig, och vi kommer med säkerhet få se fler spännande produkter från dem i framtiden.

Enkla och eleganta onaniprodukter

Till skillnad från många andra onaniprodukter på marknaden, vill TENGA inte att deras produkter ska efterlikna känslan av en riktig vagina. Däremot vill de ge sina användare en upplevelse som inte liknar något annan. Oavsett om du är singel eller i ett förhållande, kan de japanska onaniprodukterna tillföra en extra dimension till din onani- eller sexupplevelse. TENGAs produkter sträcker sig från enkla till mer avancerade. Gemensamt för dem alla, är att de är tillverkade av de bästa materialen, och att alla detaljerna är noga genomtänkta.

TENGA har tillverkat flera olika produktserier för män. Den första, TENGA Cup, var närmast ett rent improvisationsjobb, där Koichi Matsumoto använde sig av vattenflaskor, schampoflaskor och plastleksaker från lågprisbutiker för att skapa prototyper. I senare serier, till exempel de populära och prisvinnande Flip Hole modellerna, kan man tydligare se hans bakgrund inom bilindustrin, då produkterna påminner lite om cylindrar och ventiler från bilar.

En annan populär bästsäljare är TENGA Eggs. Onaniprodukterna är formade som ägg och kan köpas separat eller i set om sex, som då kommer i en äggkartong. Äggen är tillverkade i mjuk silikon och kan töjas ut, så det invändiga mönstret stimulerar penis längs hela skaftet.

Mer än bara njutningsprodukter

Under de senaste åren har några nya produktserier introducerats, vilket har utvecklat sortimentet så att märket inte längre enbart glädjer män med sina produkter. Numera kan både kvinnor och par också ta del av kakan. Med serier som TENGA Iroha, som innehåller vibratorer till kvinnor, och penisringar från TENGA Smart Vibe, vilka kan användas av par, har märket fått en ännu större fan club.

Ett av de många fansen är det japanska tecknaren, Butcha U, som har tillverkat mangaserien Tengirls som en hyllning till märkets produkter. I Tengirls är de välkända onaniprodukterna kvinnor som i bästa mangastil bekämpar ondska och brottslighet. Det är nog inte många andra erotikvaror som kan skryta med att ha fått huvudrollen i en mangaserie.

Oavsett vilken produkt eller modell du väljer, är vi säkra på att du kommer få den bästa möjliga onani- eller sexupplevelsen, eftersom alla produkterna är tillverkade av de bästa materialen. Med sexleksaker från detta japanska märke kan du därför vara säker på att du får en kroppsvänlig och intensiv upplevelse, som kommer att bringa stor glädje och ge dig massor av njutning.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se