The Really Cheeky Brädspel

Klicka på en bild för att förstora den

 • The Really Cheeky Brädspel 1
 • The Really Cheeky Brädspel 2

The Really Cheeky Brädspel

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om ni vill utmana varandra eller vännerna på en kul spelkväll i erotikens tecken, så är The Really Cheeky Brädspel något för er.

  Testa din egen och vännernas kunskap om sex och erotik med detta roliga sexspel. I äkta monopolstil tävlar ni om att köpa upp och bedriva verksamheter som exempelvis Jugsy Malones Lingeri, Catch-a-Cougar Nätdejting och Pole Positions strippklubbar.

  Plocka upp Risky or Frisky-kort och se om du kan motstå frestelsen. Korten lockar med extra rikedom åt den som törs utföra sexiga och roliga utmaningar. De många frågekorten under vägen kommer nog värma er i kinderna, och kan kosta både hämningar, pengar och kläder om ni svarar fel.

  Spelet är på engelska, enkelt att förstå och passar för 2-8 deltagare.

  Lådan innehåller 2 tärningar, 1 spelplan, 8 spelfigurer, 100 Risky or Frisky-kort, 100 frågekort, 28 Ownership-kort, spelpengar och spelregler.

   

  Detaljer

  INNEHÅLL: 1 spelplan, 2 tärningar, 8 spelfigurer, 100 Risky or Frisky-kort, 100 Frågekort, 28 Ownershipkort, spelpengar och spelregler.
  ANTAL SPELARE: 2-8. 
  SPRÅK: Engelsk. 
  STORLEK PÅ LÅDAN: 26x26 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Rolighetsfaktor
  Kul. Ett underbart och annorlunda spel. Påminner mycket om monopol men mycket snuskigare. Så är ni sugna på spel och att utforska varandra så är detta spelet perfekt.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Rolighetsfaktor
  The Really Cheeky Brädspel The Really Cheeky Brädspel är en snuskigare version av det klassiska spelet Monopol.
  Spelet går ut på att köpa så många butiker och tjänster från banken. Vinnaren är spelaren som har alla gator, men kan även spelas på tid samt att personen som har alla kläder kvar.
  Spelet i sig är väldigt snabbspelat och du som spelare kan enkelt lägga till egna regler för att höja spänningen.
  Tyvärr förekommer det stavfel och grammatiska fel i texter. Men utöver det har spelet väldigt roliga namn på gatorna och även bra gjorda pjäser att spela med som har alla sina egenskaper.
  Spelet bör spelas med ett jämnt antal spelare och kan spelas från 2-8 åt gång.
  I spelet finns det uppdragskort och frågor som belönas på olika sätt, kan vara allt från pengar eller tjänster av de andra spelarna i form av kyssar, massage eller varför inte se dina motspelare klä av sig för dig.

  Jag gillade spelet, men just detta spel rekommenderar jag främst till de som kan tänka ut nya till deras parti, men även gillar Monopol.

  Spend it all and get lucky!
  5 5 1

  Du recenserar: The Really Cheeky Brädspel

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: