Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

  • Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo  1

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

299,00 kr

Produktbeskrivning

Vac-U-Lock Double Penetrator är en läcker dubbeldildo från Doc Johnson som kan ge stor njutning både vaginalt och analt samtidigt. Båda dildosarna i Double Penetrator har en realistisk form för extra stimulering och så har de gjorts i ett läckert material som känns väldigt naturtroget.

Den breda dildon kan föras upp 12,5 cm och har en diameter på 4 cm. Den smala dildon kan föras upp 13 cm upp och är 2,7 cm i diameter. Double Penetrator kan både användas tillsammans med Doc Johnsons Vac-U-Lock harness system och för sig. 

Vi rekommenderar att ni använder Double Penetrator tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel som till exempel Aquaglide Anal eftersom detta glidmedel är särskilt lämpligt för både vaginalt och analt bruk.

Kom ihåg att rengöra era sexleksaker grundligt efter användning så är ni garanterar en bra hygien. Rengör Double Penetrator med varmt vatten och använd ev. en sexleksaksrengöring för ett ännu bättre resultat.

Detaljer

MATERIAL: PVC
FTALATFRI: Ja
VATTENTÄT: Ja
MÅTT: Den breda dildon: 12,5 cm x 4 cm. Den smala dildon: 13 cm x 2,7 cm.
PASSAR TILL: Doc Johnsons Vac-U-Lock harness system (ej inkluderat)

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Nöjd! Den här är bra på alla sätt och vis, det enda som drar ner betyget är färgen som inte är bra med tanke på vart den ska användas.
5 5 1

Du recenserar: Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.