Bad Kitty Vaginapump

Klicka på en bild för att förstora den

 • Bad Kitty Vaginapump 1
 • Bad Kitty Vaginapump 2

Bad Kitty Vaginapump

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Denna vaginapump hjälper till att öka känsligheten i och kring din slida.

  Hur den används:
  Placera pumpen mot din slida, börja pumpa och känn hur vakuumet stimulerar hela området.

  Använd inte vaginapumpen för länge om det är första gången du använder en pump. Pumpen kan även användas på dina bröst.

  Detaljer

  MATERIAL: Gummi.
  LÄNGD: 14 cm.
  DIAMETER: 8,5 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Bra Den funkar bra men för att den verkligen ska bli svullen måste man ha den dör i typ 20 min. Sen kan det göra lite ont att sen måste sitta så länge. Men det är en sjukt nice känsla när den väl blivit svullen.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Ett måste för alla "pervon" där ute om än dock lite omständig Tillräcklig storlek på kupa för att få den där svullna effekten man kan se på film och bra utformning för att kunna sluta tätt.
  Bälgen till pumpen sitter dock inte så bra och skapar inte ett tillräckligt vakuum.
  Hörde av mig till kundtjänst angående bälgen som släppte flera gånger när man pumpade upp ett vakuum, fick en helt ny pump skickad till mig utan några frågor alltså inte bara bälgen, mycket bra kundservice här på Sinful, ett stort plus till er.
  Tyvärr så va det inga fel på produkten utan utformningen är sådan att bälgen släpper om man trycker ihop den ordentligt och inte håller den helt rakt gentemot slangen.
  Man kunde dock inte få upp ett tillräckligt "sug" för att få en kvarvarande effekt genom att bara pumpa med bälgen. Sågen i en p-film att killen sög ut luften genom bälgen, så vi provade det och då fick man ett tillräckligt sug för att svullnaden skulle vara kvar efter att man tog bort kupan.
  Man måste dock låta kupan sitta på i åtminstone 30min, längre tid kan behövas, och med ett ganska ordentligt vakuum för att få den svullna effekten man är ute efter men det är klart värt det, man kan släppa vakuumet under några sekunder för att sen bygga upp det igen, upprepa det flera ggr under dom här 30min och låt tjejen styra när och hur ofta ni ska släppa vakuumet.
  Tänk på att bygga upp vakuumet långsamt då det snabbt kan gå från skönt till att bli obekvämt och göra ont om vakuumet blir för högt.
  Området där kupan kommer att ligga emot måste var rakat för att kupan ska kunna sluta till ordentligt, och smörj området, förslagsvis med ett vattenbaserat glidmedel innan du sätter dit kupan och börjar bygga upp vakuumet

  Min tjej tyckte först när jag nämnde pumpen att det inte va så intressant, sen kolla hon på ett klipp där en tjej blev upp pumpad och då blev hon riktigt nyfiken.
  När vi väl provade den så tyckte hon att det va riktigt härligt att bli så svullen och för min del var den visuella effekten och hennes reaktioner helt underbara då hon blev en del känsligare.

  Tror du kommer bli nöjd med produkten så länge du följer mina tips om du som jag är en nybörjare vad det gäller pumpar.

  Har läst i en guide att storleken på kupan är av största vikt.
  För liten och du kommer inte få den effekt som du efter söker.
  För stor och det kommer inte bli nå bekvämt.
  Mät därför först hur stor din mus är, från anus och 1-2 cm ovanför klitorisroten där blygdläpparna går ihop och även bredden/vidden strax utanför de yttre blygdläpparna.

  Lycka till med pumpandet
  5 4 1

  Du recenserar: Bad Kitty Vaginapump

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: