Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Womanizer Premium Klitorisstimulator
 • Womanizer Premium Klitorisstimulator
 • Womanizer Premium Klitorisstimulator
 • Womanizer Premium Klitorisstimulator
 • Womanizer Premium Klitorisstimulator
 • Womanizer Premium Klitorisstimulator

Womanizer Premium Klitorisstimulator

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

1 995,00 kr

  Produktbeskrivning

  Självklart förtjänar du det allra bästa! Och det får både du och alla dina medsystrar världen över med den revolutionerande och innovativa klitorisstimulatorn Womanizer Premium.

  Som alltid skämmer Womanizer bort dig med sin unika, patenterade Pleasure Air Teknologi som stimulerar klitoris med hjälp av läckra, pulserande tryckvågor.

  Utöver det har den två nya funktioner. Smart Silence låter dig förlora dig själv i sinnlig njutning helt utan störiga ljud. Slå bara på on/off-knappen och Premium är ljudlöst redo och aktiveras bara när den stöter emot din hemliga punkt.

  Vill du få ytterligare överraskningar? Glöm allt om förprogrammerade vibrationsmönster och njut av istället av Womanizers Autopilot. Slå på on/off och därefter "våg"-knappen och låt orgasmerna skölja över dig när din Womanizer växlar mellan de 12 intensiteterna.

  Womanizer har dessutom gjort Premiums mildaste nivå 50% mildare medan den mest intensiva nivån har blivit 50% kraftigare. Premium är därför mer varierad än någonsin. Med sitt lyxiga yttre och sin ergonomiska design är den verkligen ett must-have.

  Details

  MATERIAL: Medicinsk silikon och plast.
  STIMULERING: Pleasure Air Technologie®.
  LJUDNIVÅ: LÅG (<40dB).
  UPPLADDNINGSBAR: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  STORLEK: 15,5 cm lång. 5 cm x 3,5 cm.
  BATTERITYP: Uppladdningsbart litiumbatteri.
  LADDNINGSTID: 120 minuter.
  BRUKSTID: 240 minuter.
  INTENSITETER: 12 st.
  AUTOPILOT: Ja.
  SMART SILENCE: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska, italienska, japanska, ryska, koreanska.
  MEDFÖLJER: Förvaringspåse i silke, 1 x standard sughuvud, 1 XS sughuvud och en magnetisk USB-kabel till laddning.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Blown away!!! Jag har känt till Womanizer märket i ett par år nu och var med på vågen när den allra första modellen kom ut. Jag har älskat min första Womanizer och talat varmt om den inför mina väninnor. Som singelkvinna har man behov av en sån här kompanjon, när lusten infinner sig i tid och otid. Förra året orkade min älskade lilla vän inte med det längre, men till min 40-årsdag i år fick jag den här av mina väninnor. Det är, utan tvekan, den bästa present jag kunde fått.
  Den här modellen är mycket smartare än min gamla modell och jag är verkligen positivt överraskad över hur tyst den är. Jag är i himmelriket över att jag återigen kan skämma bort mig själv med de sköna pulseringarna, och på det området har det också verkligen skett förbättringar. Jag kommer lätt redan på de första tre nivåerna, och bäst av allt - jag kommer igen och igen. Jag har provat autopiloten att par gånger och det är superupphetsande när jag inte kan “bestämma” över den själv. Det känns faktiskt nästan som att det är någon annan som kontrollerar den. Kvaliteten är storslagen, precis som jag minns den. Det finns ingenting att anmärka på utseendet eller materialet, och det är två områden som jag värdesätter enormt högt på den här typen av produkter.

  Jag vet knappt vem jag älskar mest - mina väninnor eller min nya Womanizer, men jag vill inte undvara någon av dem.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Okay, okay..OKAAY - Waruw !! Utseendet och materialet är stilrent, mjukt och behagligt. Den är jättelätt att ladda och batteriet håller överraskande länge.
  Jag älskar att den är tyst OCH att de små kluckljuden upphör direkt när man tar bort den från huden - genialt!
  Sist men inte minst, så kan man dessutom med ett enkelt knapptryck gå från det starkaste suget till en väldigt svag nivå, vilket är perfekt precis vid klimax! Jag använder den ofta tillsammans med Sinfuls glasdildo, när jag vill stimulera g-punkten samtidigt :)

  Rekommenderas starkt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  En gång Womanizer - Alltid Womanizer! Fantastiskt att det görs leksaker av sådan kvalitet! För mig är det en lyxupplevelse att använda mina Womanizers, och den här modellen är inget undantag. Jag får de mest sagolika orgasmer varenda gång!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bästa orgasmen Lite av ett lyxköp från mig själv till mig själv - men helt klart värd pengarna. WOW. Man får verkligen lust att ropa ut till alla kvinnor att de ska göra sig själva tjänsten och köpa en WOMANIZER. Inte imorgon. Idag!
  Om man har provat att komma med en klitorisvibrator, men behöver ta bort den när orgasmen kommer över en, då känner man förmodligen till det där irriterande brummande ljudet jämte en, när man kommer till sans igen :-) Det är ett minne blott med smartsilence funktionen. För så snart som man tar bort vibratorn, då slutar den att surra. SMART.
  Jag är ett stort fan. TACK!
  5 5 1

  Du recenserar: Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: