TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Womanizer

Womanizer är ett innovativt märke som är relativt nytt på marknaden, men som har redan hunnit ta hela världen med storm. Deras unika design bidrar till att du som kvinna kan vara nästan helt säker på att få orgasm, även om du vanligtvis har svårt att komma.

Womanizer - Din nya favoritleksak

Unik teknologi och innovativ design

Wow. Mer behöver man inte säga. Womanizer är en fantastisk upplevelse, och det är inte utan grund att den här lilla sexleksaken tog världen med storm, när den lanserades 2015. Womanizer uppfanns av ett tyskt äkta par, som utvecklade en ny teknologi vid namn Pleasure Air Technology. Med Pleasure Air Technology blev det möjligt att stimulera klitoris enbart via lufttryck, helt utan beröring. Stimulatorn blåser och suger växelvis ut luft i en otroligt hög hastighet, så klitoris blir stimulerad av den pulserande tryckluften. Det var en banbrytande leksak, och upplevelsen är revolutionerande än idag.

På grund av den högteknologiska och annorlunda designen, är det en otroligt enkel sexleksak att använda. Placera den över klitoris, sen gör den allt arbete åt dig. Det kan helt enkelt inte bli bättre. Womanizer är särskilt passande för ensamma stunder, men du kan också få ut mycket av den tillsammans med en partner. Låt din partner styra lufttrycksvibratorn och dess intensitet, eller använd den medan du penetreras bakifrån för en kittlande sexupplevelse, som garanterat kommer att ge dig extra kraftfulla och intensiva orgasmer.

Womanizer är mer än bara en vibrator

Den första Womanizer sexleksaken på marknaden var Womanizer W100. Den hade en avlång design och avvek utseendemässigt inte speciellt mycket från de andra sexleksakerna i nattduksbordet. W100-modellen var en hit hos de flesta, men en del tyckte att den var lite för våldsam. Det tyska märket tog kritiken till sig och lanserade en ny och förbättrad utgåva, i form av Womanizer Pro W500. Och vilken maskin! Den nya modellen hade en ergonomisk design, låg ännu bättre i handen, och det var nu är möjligt att välja mellan åtta olika nivåer. Med denna nya Womanizer sexleksak, kunde ännu fler kvinnor få glädje av den unika stimuleringen.

Kan man likna den vid en annan produkt? Det enkla svaret är nej, det är en unik produkt. Likt en klitorisvibrator ger den dig yttre stimulering av klitoris, men det här är så mycket mer än bara en vibrator. Den måste upplevas. Skäm bort dig själv med en sexleksak utöver det vanliga, eller ge den till din partner, som kan njuta av den i lika hög grad. Antingen på sig själv, eller genom att se dig ligga och rulla runt i ren och skär extas.

Undvik överstimulering och få fler orgasmer

De flesta kvinnor har lättast att uppnå orgasm när de blir stimulerade på klitoris. Därför är produkter som magic wands några av de mest populära sexleksakerna på marknaden. Nackdelen med den här typen av produkter är dock att klitoris kan bli överstimulerad. Om du känner att du måste använda en högre och högre intensitet för att bli tillfredsställd, kan det vara en bra idé att ta en paus från sexleksaken. Det är viktigt att bevara känsligheten i klitoris, så du även kan njuta av mjuk beröring från fingrar och tunga.

Med Womanizer undviker du att klitoris blir hyperkänslig eller överstimulerad, eftersom leksaken aldrig rör klitoris direkt, utan bara stimulerar den med luft. Bara är självklart inom citationstecken, för alla som har provat en Womanizer sexleksak vet att det inte finns något bara över den. Men du behöver alltså inte tänka på att du ska ta en paus från din nya favoritleksak. Du kan använda den så mycket du har lust. Och tro oss, du kommer att använda igen och igen och igen.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL