You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm 1
 • You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm 2
 • You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm 3

You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  På jakt efter den perfekta nybörjarpluggen?

  Då är den här lilla realistiska dildopluggen från You2Toys perfekt att börja med, oavsett om du vill vänja dig vid anal eller vaginal penetration.

  Med sina 11,5 cm och diameter på endast 3 cm är det tal om en leksak till dig som är nyfiken på dildosex och letar efter en dildo eller analplugg i en diskret storlek som inte kompromissar med varken kvalitet eller effektiv stimulering.

  Med stor sugpropp som också fungerar som stopper så att pluggen sitter där den ska och gör det möjligt för dig att låta fantasin få fritt spelrum och låta händerna gå upptäcksfärd på din kropp under tiden.

  Tillverkad i flexibelt, ftalatfritt PVC som garanterar dig en behaglig och mjuk upplevelse.

  Det markerade ollonet och de tydliga ådrorna bidrar ger dig en realistisk känsla, oavsett om den används av honom eller henne.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  FULL LÄNGD: 11,5 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 9,5 cm.
  DIAMETER: 3 cm.
  SUGPROPP: Ja.
  HARNESSKOMPATIBEL: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Rekommenderas varmt! Jag kan varmt rekommendera den här dildon! Den är gjord av ett behagligt material och har en bra storlek.
  Inköpet av den blev ett sluttest för mig . Jag har nämligen gått förbi klimakteriet, blivit för torr för att ha det skönt, och sedan använt lokala hormoner för att försöka fixa till det.
  Slutsatsen, att testa den här dildon efter denna trista period, för att se om jag återigen kunde få ha det skönt blev ett underbart och sant nöje!
  5 5 1

  Du recenserar: You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.