You2Toys Taurus Penisring med Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • You2Toys Taurus Penisring med Vibrator 1
 • You2Toys Taurus Penisring med Vibrator 2

You2Toys Taurus Penisring med Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

239,00 kr

  Produktbeskrivning

  Letar du efter den perfekta parvibratorn som kan ge intensiv stimulering till både honom och henne under sex? Prova då You2Toys Taurus Penisring.

  Den är formad som ett tjurhuvud med en motor i varje horn vilket ger en kraftig och intensiv stimulering. Den är perfekt när ni vill ha en extra njutninsfull och långvarig sexupplevelse.

  Penisringen kan vibrera med 7 olika hastigheter. De två hornen på tjuren stimulerar hennes klitoris på ett extremt kittlande sätt.

  You2Toys Taurus är framställd i mjukt silikon. Penisringen har en diameter på 3 cm men kan sträckas så att den passar de flesta storlekar. Den drivs av 3 st LR44-batterier som ingår.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Nej.
  DIAMETER: 3 cm (kan sträckas).
  LÄNGD, TJURHUVUD: 6 cm (hornen är 3 cm långa).
  VIBRATIONER: 7 hastigheter.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BATTERITYP: 3 x AG13-LR44-batterier (ingår).
  BRUKSANVISNING: Engelsk, tysk m.m.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Fräck med stor kraft Efter att ha prövat ett par olika penisringar (med gott resultat) så var det dags att ta steget till en vibrerande och valet föll på denna.

  Materialtet är fast men skönt mot huden och inga som helst slitningar eller uttöjningar har setts efter en viss tids användande. Passformen är god men hade önskat ett ovalt eller plattare band då jag tycker det är skönare då det "greppar" bättre och är skönare under längre användning. Med det sagt är det inget som helst fel på ringen och den sitter där den ska. Vi har just tagit oss igenom den första uppsättningen batterier och även om det ät svårt att ange en exakt drifttid så är det längre än förväntat med tanke på kraften i vibrationerna.

  Styrkan ligger också just där, i vibrationerna som är förvånadsvärt intensiva på högsta inställningen. Dem sprider sig ned i själva skaftet men fokuset är i hornen och det är själva höjdpunkten. Många andra alternativa produlter har en vibrerande bas med "döda" förlängningar mot klitorisområdet, här är det själva förlängningarna som vibrerar (dem två motorerna i hornen) som lägger sig på var sin sida om klitoris.

  För mig och min partner fungerar den ok i missionär, bra i doggy och fantastisk i cowgirl, den sistnämnda ger oss helt handsfria orgasmer. Dessutom är själva räfflorna på hornen mycket sköna att gnida mot även då den är avstängd enligt min partner. Går även bra att trä över ett par fingrar för ett mer kryddat förspel.

  Sammanfattningsvis en cool prodult med stor "wow"-faktor. Den estetiska utformningen är både sexig och praktisk och tjurtemat blir extra kul då den råkar fungera som bäst i just cowgirl ^^
  5 4 1

  Du recenserar: You2Toys Taurus Penisring med Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *