ZADO Läderhalsband med D-Ring

Klicka på en bild för att förstora den

 • ZADO Läderhalsband med D-Ring 1
 • ZADO Läderhalsband med D-Ring 2
 • ZADO Läderhalsband med D-Ring 3
 • ZADO Läderhalsband med D-Ring 4

ZADO Läderhalsband med D-Ring

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du underkasta och förödmjuka din partner, samtidigt som du njuter av att se han/henne i ett fräckt läderhalsband, så är det här halsbandet från ZADO ett måste.

  Det ser extremt kinky ut. Trä ett snöre eller en kedja genom D-ringen och låt din dominant få full kontroll över din kropp.

  Halsbandet är brett och klätt med nitar. Det invändiga materialet känns mjuk mot huden och gör det möjligt att ha på halsbandet en längre tid.

  ZADO-halsbandet är framställt i läder och har en bredd på 6 cm. Storleken på omkretsen kan justeras med metalspännet.

  Finns i två storlekar: S/M: Ca 32-48 cm och L/XL: Ca 42-62 cm i omkrets.

  Detaljer

  MATERIAL: Läder och metall.
  JUSTERBAR: Ja.
  OMKRETS:
  - S/M: Ca. 32 - 48 cm.
  - L/XL:  Ca. 42 - 62 cm.
  BREDD: 6 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Sexighet
  Love it Snyggt, brett, sexigt halsband som sitter bekvämt. Vi är så nöjda över detta köp.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Sexighet
  Litet Måtten är beräknade från yttersta ändarna så det upplevs som litet om man ska kunna fästa det.
  Annars sjukt sexigt och användbart med öglan.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Sexighet
  Överträffade förväntningarna! Hög kvalitet och ser väldigt snyggt ut! Det jag var mest orolig för innan jag fick halsbandet var vadderingen på insidan, eftersom jag sökte något som gav komfort mot huden utan att detta var alltför synligt. Vadderingen är dock mer diskret än produktbilderna antyder, och komforten gjorde halsbandet mycket bekvämt att bära. Det går absolut att ha på i flera timmar åt gången utan att orsaka problem. Kan dock krävas viss vana innan det känns bekvämt att bära under en hel dag, så räkna inte på förhand med att kunna ha på det så länge. Min partner som aldrig haft halsband förut kunde bära det i cirka 6-7 timmar första gången innan vi tog av det.

  En sak att vara medveten om är att halsbandet är väldigt brett. Det är såklart lite av en smaksak om du föredrar det eller ett smalare halsband. Däremot är halsbandet lätt att justera på längden; notera även att det går att beställa i två olika storlekar för att passa till olika personer. Om du har en omkrets på halsen där båda storlekarna skulle passa så rekommenderar jag den större modellen, helt enkelt för att spännet kan ligga lite löst om du tvingas fästa det i det yttersta eller näst yttersta hålet.

  På det hela taget är både jag och flickvännen supernöjda! Halsbandet såg mycket snyggare ut i verkligheten än jag trodde det skulle göra, och det passade perfekt! Tack vare vadderingen på insidan gick det att fästa så att det satt tätt mot huden utan att det var obekvämt.

  Suveränt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Sexighet
  Bekvämt och snyggt! Förutom att det är jäkligt snyggt är det dessutom väldigt bekvämt. Lätt att sätta på och justera. Den enda lilla, lilla svaga punkten vore att det blir ett glapp i nacken, där spännet går, om en inte har väldigt smal hals. Men det var glömt efter en halv minut.

  Jag hade det första gången på nattklubb totalt 5-6 timmar i följd,, och var lite orolig för att det dels skulle vara för brett för att dansa med eller för svettigt. Inget av detta var ett problem, och jag kände mig precis så het som jag tänkt innan :)

  Fick dessutom väldigt många positiva kommentarer samt att de som fixade klubben (där det var flera tusen besöker, under Sthlm Pride) ville ta bild på mig med halsbandet/ Känns som fin en komplimang.

  Rekommenderas!
  5 5 1

  Du recenserar: ZADO Läderhalsband med D-Ring

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: