Zolo Pocket Pool Straight Shooter Onaniprodukt
Zolo Pocket Pool Straight Shooter Onaniprodukt
119,00 kr
Zolo Pocket Pool Straight Shooter Onaniprodukt  1
Zolo Pocket Pool Straight Shooter Onaniprodukt  2

Zolo Pocket Pool Straight Shooter Onaniprodukt

119,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

ZOLO Pocket Pool Straight Shooter är en smidig och genial onaniprodukt för män. Ta ur den mjuka sleeven ur kulan och häll sedan i det medföljande glidmedlet i sleevens lilla hål. Därefter är onanisleeven redo att stimulera dig och din penis.

De olika modellerna av ZOLO Pocket Pool skiljer sig i den bemärkelse att de har olika strukturer på insidan av sleeven. Du kan se insidans mönster genom att kolla på kulans förpackning (se produktbilden). Du hittar alla olika varianter här i webbshoppen. Just Straight Shooters insida har ett räfflat blommönster på insidan som ser till att förse dig med underbar njutning.

ZOLO Pocket Pool kan sträckas ut och bli upp till 30 cm på längden och passar därmed alla penisstorlekar. Du kan antingen använda det på egen hand eller tillsammans med en partner. Det hela fungerar på så sätt att du onanerar precis som vanligt, bara det att onanisleeven och dess stimulerande struktur kommer mellan hand och penis.Stimuleringen bli då både mer intensiv och mycket skönare.

ZOLO Pocket Pool är smidigt att ta med på resan och är diskret i sitt utseende - ingen kommer att förstå vad kulan egentligen innehåller!

Obs! ZOLO Pocket Pool har tillverkats som en engångsprodukt, men kan oftast användas flera gånger om du behandlar den varsamt och alltid applicerar nytt glidmedel vid varje nytt användningstillfälle. Hur många gånger du kan använda sleeven beror helt enkelt på hur hårdhänt du är när du använder Zolo Pocket Pool.

Vi rekommenderar att du håller så långt ner som möjligt på sleeven för att slita så lite som möjligt på den yttersta delen.

Detaljer

MATERIAL: Medicinskt silikon.
LÄNGD: 6,5 - 30 cm.
DIAMETER: Upp till 15 cm.
PASSAR: Alla penisstorlekar.
MEDFÖLJER: 5 ml vattenbaserat glidmedel.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 14053.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se