Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare

Klicka på en bild för att förstora den

  • Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare  1
  • Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare  2
  • Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare  3

Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

159,00 kr

Produktbeskrivning

Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare kombinerar färgglad design och realistisk utformning för en onaniupplevelse du sent ska glömma.

Vibratorn har ett naturtroget utseende med ollon och markerade ådror längs med skaftet. Den är lätt att styra och finner enkel de punkter där det känns som bäst för dig.

Dildovibratorn har multispeed-funktion så att du själv kan bestämma hur kraftiga vibrationerna ska vara. Den har en liten storlek som gör den perfekt för nybörjare och till dig som letar efter en lite mindre vibrator.

Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare är tillverkad i TPE och ABS. Den är ftalatfri. Vibratorn drivs med 1 x AA-batteri (ingår ej).

Detaljer

MATERIAL: TPE och ABS.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Nej.
LÄNGD: 17,2 cm (13 cm kan föras in).
DIAMETER: 3,4 cm (som bredast).
VIBRATIONER: Multispeed.
BATTERI: 1 x AA-batteri (ingår ej).

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Rekommenderar! För mig som precis köpt mina första sexleksaker så är det denna som används mest! Den är liten, vilket även är väldigt bra för mig som lätt får ont vid större. Den är enkel att använda.
Låter mer än vad jag hade önskat.

Jag använder denna i samband med en Magic Wand och kommer snabbt varje gång! Rekommenderar att man använder den med någon slags klitorisstimulator för att få de bästa orgasmerna!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Tystlåten
Inte att rekommendera ( FtM pre-T)
Det står att den är för nybörjare och det kan jag väll hålla med om, den är okej i tjocklek men för mig alldeles för liten, vibrationerna känns inte så mycket och är mer som ett litet extra än en ständig funktion. Är inte så förtjust i den mer mjukna materialet heller.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Värdelös Vibrerar inte, alldeles för liten och kort i storlek. Den låter extremt högt och man kan tro på ljudet att den ska vibrera riktigt bra, men när man tar i den så känner man inte ett dugg. Riktigt missnöjd
5 2 1

Du recenserar: Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.