Baseks Slim Analplugg Small

Klicka på en bild för att förstora den

  • Baseks Slim Analplugg Small produkt i hand 1
  • Baseks Slim Analplugg Small produkt i hand 2
  • Baseks Slim Analplugg Small produkt i hand 50

Baseks Slim Analplugg Small

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

89,00 kr

Produktbeskrivning

Slim Analplugg Small från Baseks är perfekt till dig som vill experimentera med en ny form av njutning, och upptäcka all den glädje som kommer med analstimulering.

Pluggens lite mindre storlek gör den perfekt till dig som är nybörjare när det kommer till anallek, och som därför vill ha lättare analstimulering utan att det blir alltför fyllande.

Med sin slanka design och rundade spets är pluggen lätt och behaglig att föra in. Slim Analplugg skämmer bort alla de känsliga nerverna i och runt anus, vilket ger dig en extremt upphetsande upplevelse. Den är det perfekta tillskottet till fräcka lekar, oavsett om du är själv eller leker tillsammans med din partner.

Den breda basen säkerställer att pluggen stannar där den ska, så att du kan slappna av under hela äventyret i den anala världen. Basen fungerar dessutom som sugpropp, så att du kan utforska handsfree anallekar.

Baseks Slim Analplugg Small är gjord av silikon och helt ftalatfri. Den har en len yta som känns fantastisk mot huden - speciellt när den kombineras med ett vattenbaserat glidmedel.

Detaljer

MATERIAL: Medicinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 11,5 cm, varav ca. 8 cm kan föras in.
DIAMETER 2,7 cm (bredaste punkten).
BRUKSANVISNING: Engelska.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Inte mitt första val Jag borde kanske läst på lite vad för material det var, jag personligen föredrar att de inte känns ut som gummi som man drar mot något annat och blir hackigt ( svårt att förklara) säkert toppen bra för nybörjare. Men jag skulle kanske rekommenderat en annan variant!
Utöver längd så var den helt ok!
5 2 1

Du recenserar: Baseks Slim Analplugg Small

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: