Baseks Vibrerande Rabbit Penisring

Klicka på en bild för att förstora den

  • Baseks Vibrerande Rabbit Penisring  1
  • Baseks Vibrerande Rabbit Penisring  2
  • Baseks Vibrerande Rabbit Penisring  3
  • Baseks Vibrerande Rabbit Penisring  4
  • Baseks Vibrerande Rabbit Penisring  5

Baseks Vibrerande Rabbit Penisring

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

Produktbeskrivning

Vill du skämma bort dig själv och din partner med en extra kittlande och sexig upplevelse är Baseks Vibrator Rabbit Penisring ett måste.

Den ger en kraftigare och fylligare erektion, samtidigt som den förlänger upplevelsen för bägge parter. Kaninöronen stimulerar klitoris helt perfekt med intensiva vibrationer. Det råder inga tvivel om att den här lilla rabbiten kommer bli ett orgasmfyllt tillskott till er samling.

Penisringen har tre effektiva vibrationsnivåer och användarvänlig design med en knapp. Den kan töjas så att den passar de flesta storlekar.

Baseks Vibrator Rabbit Penisring är tillverkad i mjuk TPE och är ftalatfri. Den drivs med 3 x LR44-batterier (ingår).

Detaljer

MATERIAL: TPE och ABS.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Nej.
INVÄNDIG DIAMETER: 1 cm (kan töjas).
VIBRATIONER: 3 nivåer.
BATTERITYP: 3 x LR44-batterier (ingår).

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Cute and Powerful It's a very flexible and easy to use product. It works on most if not all penis sizes and its enjoyable surprisingly enjoyable. It can be a little bit annoying to get the ears on the perfect spot since it tends to move around a little bit so I would consider this a tease for both the one wearing it and the one using it. It's a very cute and durable product, the batteries could last longer but the vibrations are surprisingly strong for such a small device. I personally love it for edging so if that's what you're into then this is worth it.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Njae.. Lätt att använda, töjbar så den passar även den välutrustade mannen. Tre vibrationslägen vilket är guld.
Upplevde den däremot som lite klurig.. Den träffar inte helt rätt för mig, borde vara utformad på ett annat vis för att funka för mig. Är som om min klitta sitter lite för högt upp för den.
Tredje vibrationsläget hade kunnat vara starkare.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Ett riktigt måste! När min flickvän och jag provade den här för första gången, visste vi direkt att det var ett riktigt kap! Hon viskade hela tiden i mitt öra att hon älskade det. Stimulansen som den skapar känns härlig för kvinnan, eftersom vibrationerna träffar rätt på utsidan, och eftersom man naturligtvis samtidigt är inne i henne, så blir det en bra kombination.
Kaninens öron och ansikte är väldigt mjuka, och det är inget som ställer till problem, tvärtom!
Jag skulle dock säga att som man, så var vibrationerna till att börja med lite skoj att känna, men efter en stund kunde jag överhuvudtaget inte känna om jag var tillräckligt hård, eftersom vibrationerna hade gjort mig känslolös. Men när partnern inte kan få nog av den, då är det helt klart värt det. Den kostar inte många slantar. Vad väntar ni på?
5 5 1

Du recenserar: Baseks Vibrerande Rabbit Penisring

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.