TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
 • TickSnabb och diskret leverans
 • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Närbild illustration av två personer som rör vid varandras lårNärbild illustration av två personer som rör vid varandras lår
Erotiska berättelser
Author
Uppdaterad:15/03/2023

En stor överraskning

Historien är skriven av AVA Stories

När Jason ringde på dörren till min lägenhet var jag utmattad och inte på humör för att äta middag med hans bästa kompis och hans flickvän i tajta kläder.

Jag hade bara gått med på det eftersom det var en restaurang med Michelinstjärnor och för att jag hade köpt en svart cocktailklänning som jag ville visa upp.

Innan jag öppnade dörren stannade jag till i hallen och kollade mig i spegeln - klänningen som visade upp mina höfter och bröst, var lagom lång för att vara lockande men ändå smakfull.

Jag öppnade dörren med en suck.

Jason lutade sig mot dörrkarmen och hans linneskjorta som satt löst över axlarna var uppknäppt till mitten av magen. Han var verkligen riktigt snygg.

Han log mot mig med sina gröna, glittrande ögon och sa "Hej underbara." Innan jag hann svara hade han dragit in mig i sina armar, hans mun mot min.

Hans tunga bände upp mina läppar och hans starka händer höll mina höfter hårt mot hans. Lite av dagens spänningar lämnade mina axlar.

"Hej," sa jag i hans mun, drog mig undan och lyckades le. "Ska vi gå?"

"Bara en minut," svarade han och tryckte mig försiktigt tillbaka in i huset medan han drog upp något ur fickan och sa. "Vill du krydda kvällen?"

Jag tittade på sammetspåsen i hans hand. Han svepte mig nära igen, hans andetag nära mitt öra, min rygg pressad mot hans starka bröst. "Lita på mig", mumlade han när hans hand hittade öppningen på min klänning.

Han drog försiktigt upp den till mina höfter och gnuggade den mot mina trosor, precis tillräckligt hårt för att hetsa upp mig.

Illustration av ett par som står tätt ihop, den ena håller i en lila vibrator

Han förde in sin hand innanför trosorna och jag kände hur det lena silikonet från en vibrator trycktes direkt mot min klitoris. Det fick mig att flämta till.

Samma storlek och form som den lilla kulan jag älskade så mycket, den satt perfekt mot min fitta. Med sin andra hand säkrade han en magnet på andra sidan av mina trosor så att den höll vibratorn stadigt på plats.

Han bet i min örsnibb och skickade rysningar längs min ryggrad.

Sedan, lika plötsligt som han var där, var han borta. "Ska vi gå?" frågade han med det busiga leendet på plats igen.

Restaurangen med marmorbord och linneklädda stolar var svagt upplyst. När vi satt där så kom jag på hur tråkiga jag tyckte att Jasons vänner var. Men min carpaccio var god i alla fall.

Det var inte förrän huvudrätten kom, precis när hans vänner berättade en lång historia om hur dom träffades på handels, som Jasons hand började glida uppför mitt lår.

Hans tumme smekte kanten på mina trosor, varsamt, så lätt att han gjorde mig sjukt upphetsad och fick mig att vilja ha honom.

Han kysste min axel och tittade in i mina ögon samtidigt som han satte han igång vibratorn som var fäst vid min fitta - jag kände hur den började vibrera. Jag gav Jason en blick, trodde att det långsamma surret skulle höras, men han log bara.

Dom andra verkade inte märka någonting.

Jag rätade lite på ryggen och försökte koncentrera mig på samtalet medan lätta vågor av njutning strålade över min fitta.

Med fjärrkontrollen i fickan började Jason öka hastigheten.

Jag kände njutningen öka med intensiteten och jag greppade tag i bordet för stöd när mina knän började kännas svaga. Jag kände hur min klitoris var svullen, kände hur mina trosor blev våta.

"Georgia, är du okej?" Frågade hans kompis mig. Vad pinsamt, här satt jag och bet mig i läppen och försökte att fokusera.

Jag svarade med ett tyst ja - medan Jason tryckte på en annan knapp.

Hans ögon dansade av lekfull sexighet. Rytmen ändrades och retade mig ännu mer. Han ökade intensiteten och sen stängde han av den precis när jag kände att jag var nära att komma.

Under bordet tog jag tag i Jasons lår. Hans hand gick runt min midja och höll mig mot honom.

Jag var så upphetsad, jag ville så gärna ha honom. Jag förde upp min hand till hans skrev och kände att han var stenhård under jeansen.

Om något gjorde det mig ännu våtare. Jag ville ha honom i mig, precis här på det här Michelin-bordet.

Illustration av två personer som sitter på varsin stol med händerna på varandras lår

Servitören kom fram, fyllde på våra glas och jag satte champagnen i halsen. Bubblorna exploderade på min tunga precis när vibratorns intensitet förändrades och skickade njutningsvågor genom mig.

Jasons hand gled under bordet, tydligt angelägen att få röra vid mig.

Med hans tumme på min öppning och omgiven av prat och brus från restaurangen, började orgasmen byggas upp.

Jason kunde känna hur våt jag var, känna hur jag skakade under hans grepp.

Medveten om vad han gjorde mot mig, ändrade han inställningen igen så att kraftfulla vibrationer pulserade mot min svullna klitoris. Jag flämtade och fick kämpa emot för att inte stöna rakt ut, kände hur hans tumme gnuggade mig snabbt.

Hans ansikte var fruset i koncentration och paret mittemot var helt omedvetna om den sexiga scenen som hände under bordet.

Jag kände orgasmen byggas upp ända ner ifrån mina tår.

Vibratorn höll min orgasm som gisslan när vågor av njutning bröt över mig.

"Kom för mig älskling," mumlade Jason, medan han ställde om vibratorn till den högsta inställningen.

Precis i tid för att jag skulle komma hårt, där på restaurangen, med vibratorn pulserande tyst över min genomblöta fitta.

Fler artiklar

  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  TickSnabb och diskret leverans
  TickFri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

  Copyright © 2008-2023 SINFUL