Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
En hand håller i en nyckel medan en man står på knä och tigger. En hand håller i en nyckel medan en man står på knä och tigger.
Guider
Content Specialist
Uppdaterad:08/03/2024

Förbered för inlåsning: Bemästra hur du mäter din kyskhetsbur

Innehållsförteckning

Åh, den eviga frågan: Spelar storleken någon roll?

När det gäller att välja den perfekta kyskhetsburen är svaret kristallklart ja - storleken är avgörande!

Föreställ dig att du klämmer in dig i en kostym som är två storlekar för liten - obehagligt, eller hur? På samma sätt kan en bur som inte riktigt passar ge skador, skava eller till och med göra ännu värre saker.

Låt oss sätta igång jakten efter en bur som passar perfekt. Vi kommer att gå igenom de olika stegen för hur du mäter din penis på rätt sätt så du hittar en bur som matchar dina kysketsbehov.

Svart penisbur med lås
1- Total length, 2- Length, 3- Cage diameter, 4- Gap, 5- Ring

Penisburens konstruktion

En bur kan vara konstruerad på olika sätt beroende på varumärke, material och design. Det finns några olika komponenter som vi måste titta på först för att du ska förstå själva mätningsprocessen.

Innan vi går vidare till själva mätningen behöver vi därför gå igenom burens konstruktion. Så sätt dig skönt tillrätta medan vi ger dig en snabblektion i burens olika delar.

  • Basring: Det är den ring som omger penisbasen och pungkulorna så att buren har stöd och blir stabil.

  • Penisbur: Den är designad för att penisen ska förbli slak och inlåst. Dess funktion är att se till så att bäraren inte kan få full erektion (eller åtminstone inte en som är behaglig eller komfortabel).

  • Mellanrum: Det är utrymmet mellan basringen och själva buren och är anpassat så att pungkulorna kan vila där naturligt. Oftast säkras det med ett stift och behövs för att buren ska sitta kvar.

  • Öppning för urinering: Öppningen gör det möjligt att urinera, röra förhuden och öppnar upp för att använda sounding medan man är inlåst.

  • Lås: Låset är en symbol för att kontrollen överlämnas till någon annan. I de flesta fall är det också den viktigaste och mest lustfyllda delen i dynamiken. Låsets nyckel lämnas över till den utvalda nyckelhållaren för ökad spänning och förväntan.

Gör dig redo att mäta

Innan du börjar mäta är det viktigt att din penis är helt slak. Om du försöker mäta när den när den är halvt erigerad, fullt erigerad eller mindre än den brukar vara så kommer resultatet inte bli korrekt och du kanske köper fel burstorlek som inte passar just dig.

Hitta en plats som känns privat och bekväm så du kan fokusera utan distraktioner. Vi rekommenderar också att du mäter i din normala rumstemperatur. Om det är varmare eller kallare än det brukar så kan det också påverka storleken på din penis.

Vad du behöver:

Nu när vi vet exakt vad vi ska mäta och varför det är viktigt, så ska vi titta lite närmare på vilka redskap du behöver för att göra det. Och för att du ska få en bekväm och tajt passform:

  1. Ett tjockt snöre som inte är elastiskt och i en ljusare färg än din penna
  2. Sax
  3. Penna
  4. Stadig linjal
  5. Något att skriva ner måtten på
Ett snöre knyts runt en penis och placeras sedan ovanpå en linjal.

Steg-för-steg mätguide

Vi vet att du är lika förväntansfull som vi över att hitta rätt storlek, så låt oss komma igång!

Mätning för den bakre ringen

  • Vira det tjocka snöret runt penisroten och testiklarna medan du står upp. Det ska sitta åt ordentligt, men se till att du fortfarande kan få in lillfingret under snöret när det är spänt.

  • Se till att knuten är tillräckligt stadig men att den ändå går lätt att ta av i en nödsituation. Du vill inte att den blir lösare medan du mäter för då riskerar du att få ett högre mått, ett som då blir för stort.

  • Låt snöret sitta på minst 5 minuter. Om det är möjligt så kan du kontrollera att du kan urinera bekvämt medan det fortfarande är på.

  • När du har haft snöret på bekvämt i 15-20 minuter eller längre, använder du pennan för att markera var knuten sitter. Klipp av eller knyt upp snöret och placera det längs med den stadiga linjalen och läs av måttet. Skriv alltid ner resultaten.

Om du upplever smärta eller missfärgning ska du omedelbart ta bort snöret. Det betyder att snöret sitter för hårt.

Ett snöre knyts runt en penis och placeras sedan ovanpå en linjal.

Mätning för burens innermått

Använd samma process som när du mätte den tjockaste delen av penisbasens omkrets i slakt tillstånd, så får du fram vilket mått burens inre behöver ha.

Mätning av burens längd

Låt oss nu ta itu med längden på din bur. Hitta en stabil yta som till exempel ett bord och placera din helt slaka penis bredvid eller ovanpå en platt, stadig linjal.

Mät försiktigt från basen till toppen och glöm inte att vi inte försöker sätta några rekord här - så undvik att pressa in linjalen i pubisområdet eftersom det kan ge fel resultat.

Det är viktigt att måtten blir korrekta. Ett felaktigt mått kan göra att buren blir för trång och du inte har tillräckligt utrymme mellan penis och bur för växt. Det kan komma att motverka syftet med ditt buräventyr.

En leende penis i en bur

Upprepa för noggrannhet

Variation i temperatur, vätskebalans och upphetsningsnivå kan påverka storleken på din penis. Så vi rekommenderar att du mäter din penis under olika tidpunkter under dagen/dagar så du får så exakta mått som möjligt.

Resultatet

Se till att skriva ner de olika måtten under dagen. När du har samlat in dina data beräknar du den genomsnittliga storleken på din omkrets. Matcha ditt slutresultatet med närmaste tillgängliga ringstorlek - och avrunda alltid uppåt om du är osäker.

Är du redo att bli inlåst?

När du har kommit fram till vilka dina mått är så är det äntligen dags att utforska de olika typerna av kyskhetsburar som finns för att hitta den som passa dig bäst. Leta efter produkter som stämmer överens med dina mått eller har justerbara funktioner så du kan anpassa passformen.

Med rätt passform kan du låsa upp en manlig kyskhetsvärld fylld med njutning, förväntan och tillfredsställelse. Lycka till med mätningen!

En penis i en bur medan en nyckel har sin fot ovanpå den

Fler artiklar

    Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

    Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

    Snabb och diskret leverans
    Fri frakt vid köp över 700 kr
    Postnord
    Instabox
    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    Snabb leverans

    Postnord
    Instabox

    Säker betalning

    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

    Alla modeller är över 18 år.

    Copyright © 2008-2024 Sinful