CalExotics Love Rider Dual Penetrator

Klicka på en bild för att förstora den

  • CalExotics Love Rider Dual Penetrator  1
  • CalExotics Love Rider Dual Penetrator  2

CalExotics Love Rider Dual Penetrator

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

269,00 kr

Produktbeskrivning

Ge henne dubbelt så mycket njutning med Love Rider Dual Penetrator från amerikanska CalExotics. Tillåter dig att tränga in i båda hennes hål på en och samma gång.

Analdildon sätts fast omkring penis och testiklar med de töjbara silikonremmarna, och när du tränger in i henne kommer dildon hitta hennes anus och ge både henne och dig en annorlunda och intensiv upplevelse.

Fungerar dessutom som en penisring och ger dig därför en ännu hårdare och långvarigare erektion.

Den flexibla analdildon är framställd i mjukt, verklighetstroget silikon och är en smal modell (längd 14 cm - diameter 3 cm). Den är därför särskilt lämplig till er som inte har experimenterat så mycket med analsex förut men vill tillföra ert sexliv något nytt.

Love Rider är också vattentät och ger er möjlighet för fräcka lekar i duschen.

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
VATTENTÄT: Ja.
DILDO LÄNGD: 14 cm.
DILDO DIAMETER: 3 cm.
JUSTERBAR: Ja - väldigt flexibelt silikon som garanterar att ringen till penis och testiklar passar de allra flesta.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Komfort och passform
Sexig, skön, upphetsande och härlig! Då vi är ett par som en längre tid nu börjat njuta av både vagina och anal sex så var denna ett stort och bra steg i ännu ett njutbar stund. Tidigare har vi provat pluggar, kulor mm. Vi ville nu gå ett steg längre där hon fick känna hur det var att bli tagen i båda hålen samtidigt.

Resultatet blev ännu bättre än förväntat. Bara tanken gör en upphetsad och vild, sen akten är underbar, för båda. Båda gillar verkligen denna leksak. För henne får hon en känsla som är svår att beskriva, men den slår mkt som vi provat tidigare. Hon får njuta i båda hål samtidigt.

För honom är den även skön och härlig. Dels för att märka hur upphetsad hon blir, och dels för att pungremmarna funkar som pungringar gör stor nytta. Så där är en extra bonus.

Penetration kan ske både i missionär, där den används i analen, men även bakifrån då den används vaginalt istället samtidigt som analt blir ifrån honom.
5 5 1
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Komfort och passform
Smidig, bra och framförallt skön! Good effect on target! Den är tacksamt smal så det kräver inte mycket uppvärmning, och "ådringen" ger ändå bra textur och känsla.

Funkar lika bra för dubbel penetration i ett och samma hål, eller de båda! Om din penis är genomsnittstjock så går det utmärkt att skippa pung-remmen, vilket låter dig köra med den lösa dildon ovanpå eller under din egen penis - perfekt ifall man byter ställningar ofta.
5 5 1

Du recenserar: CalExotics Love Rider Dual Penetrator

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *