Fetishsexleksaker

På denna sida hittar ni en samling av flera olika typer av leksaker, som alla passar bra till fetischlekar. Ni hittar t.ex. kyskhetsbälten, som passar bra till dominanslekar, och elektro sexleksaker, som ger en väldigt annorlunda och intensiv form av stimulans. Är ni nyfikna på detta område, är det här en perfekt sida att börja leta. För nybörjare kan även dildos, penisringar, uppblåsbara pluggar eller en Doxy-wand utgör fantastiska fetishsexleksaker.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
American Bombshell (3)
Anal Fantasy Collection (9)
Belladonnas (1)
Bon4 (2)
CalExotics (6)
Crystal Jellies (1)
Doc Johnson (2)
Doxy (5)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (1)
Fetish Fantasy (12)
Furry Fantasy (1)
King Cock (6)
Kink by Doc Johnson (4)
Kiotos (4)
Lovense (1)
Malesation (1)
Master Series (34)
Mister B (6)
Mixed (7)
MX Fighter (1)
Mystim (2)
Nexus (1)
Njoy (1)
Oxballs (7)
Perfect Fit (6)
Real Feel Deluxe (1)
Rimba (4)
Sinful (3)
Sir Richard Control (1)
Spareparts (1)
Spartacus (3)
Sport Fucker (1)
Tailz (6)
Tantus (1)
The D (2)
The Realm (3)
Titanmen (5)
Vac-U-Lock (2)
Vixen (3)
WAD (2)
You2Toys (7)
Zado (1)
Zeus (1)
Visa alla 222 produkter
Du har sett 48 av 222 produkter
Ladda fler

Fetishsexleksaker kan också vara sobra och rumsrena

Vad betyder fetisch egentligen?

Ordet fetisch har fått många olika, om än likartade, betydelser genom åren. Det har stått modell för subjektiva uppfattningar, där en del har vägt lite tyngre än andra, om många har tolkat ordet på likartade sätt. Ursprungligen åsyftar det ett starkt sexuellt intresse för saker eller kroppsdelar, som vanligtvis har lite eller inget sexuellt värde alls för utomstående. Därifrån har det delats upp, så att en del tänker på att någon blir bunden när de hör ordet, medan andra anser att SM och fetisch är en och samma sak, och ytterligare andra får helt andra associationer. Egentligen spelar det ingen roll hur du uppfattar ordet i sig, utan det viktiga är om dina sexuella fantasier kan anses vara lite ‘annorlunda’ eller utanför normen.

När man förstår det så, då är det lätt att förstå varför fetishsexleksaker och allt därtill länge ansågs vara något man skulle hålla för sig själv. Det som är annorlunda är ofta svårt att acceptera. Men allteftersom samhället har blivit mer öppet för olikheter, har också marknaden för fetishsexleksaker fullkomligt exploderat, och idag finns det otaliga varianter att välja mellan. Gillar du bondage så finns det rep, kedjor, handbojor och tejp. Är rollspel eller dominans mer din grej, då finns det mängder av kostymer till utklädning, kyskhetsbälten, masker och såklart elektrosexleksaker. Hos Sinful tycker vi det är fantastiskt att fetishsexleksaker på allvar har blivit en del av den erotiska marknaden.

Blås nytt liv i förhållandet

Att experimentera med fetishsexleksaker är ett utmärkt sätt att blåsa nytt liv i förhållandet. Först och främst handlar det naturligtvis om kommunikation. Man måste kunna prata med varandra om vilka fetishsexleksaker man tycker verkar intressanta, och vad man har lust att prova på. Bara det att man öppnar upp för samtalet, ger förhållandet ny luft under vingarna. När man så har kommit fram till vad man vill experimentera med, då måste man också lära känna varandras gränser. Tillit, gränssättning och kommunikation bör alltid vara viktiga ledord, oavsett vilken typ av fetishlekar man ger sig i kast med.

Många fetishsexleksaker är utformade för att på ett eller annat sätt utmana användaren. Det finns t.ex. lekar där man binder fast varandra med rep, tejp eller liknande. Den som binder fråntar därmed den som blir bunden kontrollen över den egna kroppen. För att det ska resultera i en bra, stimulerande och upphetsande upplevelse, måste både parter kunna lita på varandra och veta var gränsen går mellan det som känns fantastiskt och det som blir för mycket. Detta är naturligtvis väldigt individuellt, varför kommunikationen är så viktigt. Ögonbindlar är en annan klassisk, betydligt mildare, form av fetishsexleksaker, där de övriga sinnena förhöjs genom att synen försvinner. Andra tänder på smärta, såväl mild som kraftig och intensiv sådan. Smärta kan helt klart vara en erotisk upplevelse, eftersom den gör kroppen extra känslig. Piskor, paddlar och bröstklämmor är exempel på populära produkter som ger leken en härligt smärtsam twist.

Låt Sinful leverera dina nya fetishsexleksaker

Hos Sinful hittar du garanterat det du söker, oavsett vilken typ av fetishsexleksaker du är på jakt efter. Ända sen starten år 2008, har vi arbetar högtryck för att kunna leverera marknadens bästa fetishsexleksaker och utrustning, till våra lekfulla kunder. Kvaliteten är alltid i topp och alla produkter är naturligtvis noggrant testade, så att vi kan garantera att de lever upp till våra krav. Vi är därför oerhört glada över att se hur utvecklingen går åt vad vi anser vara rätt håll, eftersom hela nordens befolkning bara blir mer och mer experimenterande. Det stödjer vi till 100%!

Alltsedan den späda starten har vi haft en önskan om att hjälpa våra kunder med att få ännu bättre sexupplevelser. Det gör vi genom att ha ett otroligt brett sortiment, där det finns fetishsexleksaker åt alla. Samtidigt har vi en oerhört kompetent kundtjänst, som har fullständig koll på alla våra produkter, liksom på marknaden i stort och alla de senaste trenderna. Det innebär att när du står där som ett frågetecken - vare sig det gäller hur man gör rent en produkt, vilket material en vara är tillverkad i, eller något helt annat - så finns det en medarbetare som är redo att ge dig hjälp, råd och vägledning. Om du låter Sinful leverera dina nya fetishsexleksaker till dig, då vet du med säkerhet att du snabbt kan komma igång med nya, roliga experiment och få ännu bättre sex än tidigare.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se