Doc Johnson Big Boy Dildo 29 cm

Klicka på en bild för att förstora den

Doc Johnson Big Boy Dildo 29 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Doc Johnson Big Boy är den idealiska dildon för dig som önskar fast och fyllig stimulering. Big Boy kan både användas för vaginal och anal stimulering och den har tillverkats av ett läckert och flexibelt material som känns extra bra om du använder dildon tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

  Med Big Bog från Doc Johnson får du en fyllig dildo som har realistiska drag. Dess ådrade yta och huvud gör den extra stimulerande. Big Boy är 29 cm lång varav ca. 22 cm kan föras in och den har en diameter på 5,3-5,5 cm. Det är meningen att den nedersta delen av dildon ska vara ett handtag som gör dildon lättare att använda.

  Doc Johnson Big Boy Dildo har tillverkats i USA av 100 % ftalatfritt PVC.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC.
  FTALATFRI: Ja
  LÄNGD: 29 cm.
  DIAMETER: 5,3-5,5 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Över förväntningar Den här recensionen kommer fokusera på hur dildon är vid analsex eftersom det är vad jag själv använder den till. Big Boy är perfekt för någon lite mer erfaren som letar efter en dildo som har både tjocklek och längd att leka med. Materialet är mjukt och följsamt men tillräckligt fast för att dildon ska vara lätt att hantera. Som man väntar sig från Doc Johnson så är kvalitén fantastisk. Detta är en av de bästa leksakerna jag äger, jag rekommenderar den varmt! Bara ta det lungt med den eftersom den är som sagt ganska rejäl och inte direkt för nybörjare. Jag kan ärligt talat inte komma på några dåliga egenskaper med dildon. Jag skulle vilja se en version med sugpropp så man kan sätta fast den på väggen eller golvet och ta en ridtur.
  5 5 1

  Du recenserar: Doc Johnson Big Boy Dildo 29 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *