Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Doc Johnson

Doc Johnson är en amerikansk sexleksaksproducent med långa, stolta anor. Märket producerar högkvalitativa leksaker, som kan ge dig många timmars intensiv njutning vare sig du leker ensam eller tillsammans med din partner.

Doc Johnson - Amerikanska sexleksaker sedan 1976

Vem är Doc Johnson?

De flesta människor har säkert stött på namnet Doc Johnson nån gång, men hur många har egentligen mött mannen bakom myten? Det är det faktiskt ingen som har. Det är nämligen inte en man av kött och blod, utan namnet på ett på ett företag som Ron Braverman startade 1976. Han hade ett mission om att skapa den bästa sexleksaken på marknaden. Den första stora succén kom 1980, då Doc Johnson lanserade världens första masturbator som var formad efter en porrstjärnas intima delar. Under de följande åren lanserade märket fler masturbatorer som var formade efter bl.a. Jenna Jameson och andra porrskådisar. Men Doc Johnson är mycket mer än bara en masturbator, för idag tillverkar märket massor av andra produkter än när de först gick in på marknaden.

Det är över 40 år sedan Ron Braverman la den första byggstenen till sitt imperium, och han kan vara stolt över vad han har åstadkommit. Det amerikanska bolaget har idag tusentals produkter i sitt sortiment och kan numera räkna in sig bland världens största tillverkare av sexleksaker. Doc Johnson har sedan starten på 1970-talet fortsatt med att utveckla och utvidga produktsortimentet, och idag har den framgångsrika firman flera underserier som är minst lika kända som sin storebror.

Made in USA

Idag styrs Doc Johnson av grundaren och hans barn. Den familjestyrda firman sätter en stor ära i att skapa intimprodukter av hög kvalitet som är tillverkade i USA. Stora delar av sexleksakproduktionen har flyttats till Kina och andra asiatiska länder, men det vägrar Ron Braverman gå med på. Han vill nämligen stötta det lokala samfundet, liksom den amerikanska ekonomin, med sin firma, och därför fortsätter de att tillverka alla sina sexleksaker hemma på amerikansk jord. Det är därför med en stor dos stolthet som Doc Johnson skickar ut nästan alla sina produkter med stämpeln Made in USA.

Märket har inte bara en stor fabrik i USA där de samlar, formar och gjuter alla sina produkter. De har också ett internt laboratorium där de forskar om material och olika kemiska formler, allt med samma syfte om att ge sina kunder den bästa möjliga sexleksaken. Alla Doc Johnsons produkter är PETA-certifierade och silikonprodukterna är tillverkade av renaste medicinska silikon, som är 100% kroppssäkert. Fabriken i Kalifornien har över 500 anställda som handtillverkar sexleksaker. Människor har ett öga för detaljer som en maskin aldrig kan få, så när du köper en leksak från Doc Johnson är du säker på att du får en produkt vars detaljer har varit med i tanken genom hela processen.

Doc Johnson är för alla

Doc Johnson har ett brett utbud av produkter, både i sin huvudserie och i de olika underserierna. Oavsett om du är man eller kvinna, singel eller i ett förhållande kan du hitta en något som passar dig och dina behov perfekt. Vill du ha en dildo med ett realistiskt utseende? Här finns massor av dem, du behöver bara välja vilken storlek du föredrar. Önskar du däremot en buttplugg eller kanske en penisring? De kan du också få, och även här finns det flera olika storlekar och utformningar. Eller testa deras berömda sexdockor, som genom åren har blivit oerhört populära och uppskattade hos kunder världen över. Här på Sinful.se tvivlar vi faktiskt på att du kan hitta en sexleksak som Doc Johnson inte har i sitt sortiment.

Eftersom de har ett så stort utbud av olika produkter kan det vara svårt att veta vilken du ska ha. Om du är på jakt efter en gåva till din partner, fru eller man kan det vara ännu svårare. Lyckligtvis för dig har vår kundtjänst bred kunskap om alla produkter vi säljer, inklusive detta märke. Du är alltid välkommen att skriva eller ringa till oss med de frågor du har. Vi sitter redo för att ge råd och vägleda dig så du får en sexleksak som passar ditt behov perfekt.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful