Doc Johnson Vagina pump

Klicka på en bild för att förstora den

 • Doc Johnson Vagina pump 1
 • Doc Johnson Vagina pump 2

Doc Johnson Vagina pump

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med denna vaginapump får du möjligheten att öka känslan i och runt din vagina.

  Pumpen består av en sugskål där det sitter en slang  med en pumpboll. I skålen så finns det två förhöjningar som du kommer att känna mot din klitoris och blygdläppar när du pumpar.

  Så här använder du Doc Johnson Vaginapump:
  Sätt sugskålen över vaginan, tryck på pumpbollen och känn hur det bildas ett retande vakuum.

  Pröva dig fram och låt inte pumpen ligga på för länge i början. Du lättar på trycket genom att trycka in ventilen på pumpbollen.

  Vi rekommenderar att du intimrakar dig innan du använder pumpen. Producenten rekommenderar också att du använder ett vattenbaserat glidmedel med pumpen. 

  Detaljer

  MATERIAL: ABS (sugskål), silikon (slang och pumpboll).
  STORLEK SUGSKÅL: Ca. 8 cm x 11 cm.
  LÄNGD PUMPBOLL: 11 cm.
  OMKRETS PUMPBOLL: 16 cm.
  LÄNGD SLANG: 30 cm.  

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Liten kupa Tycker att kupan va för liten man får inte den där riktigt svullna effekten som man är ute efter absolut blir den lite svullen men måste sitta på riktigt länge för att de ska värka får bli och beställa en mycket större kupa för bättre effekt den här produkten är säkert jätte bra för nybörjare
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Klockren! Suverän pump sett till priset.
  Perfekt storlek, i alla fall för oss och känns betydligt dyrare än vad den är. Enkel att få på plats så länge man smörjer kanten med lite glidmedel. Bygger bra vakuum och sitter som klistrad direkt.
  Otroligt sexig svullnad och helt galet ökad känslighet!
  Vi är såååå nöjda.
  Det enda minuset skulle väl vara färgen på kupan och själva pumpbälgen. Hade varit trevligare med en helt klar kupa så en kunde se när magin händer.
  4/5 orgasmer, skulle rekommendera den till alla som är ute efter fylligare sköte och en otrolig känselökning som tar allt till helt nya höjder.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Bra Vaginapump! En vaginalpump som funkar superbra när man väl får till hur den ska sitta. Är jäätte nöjd med resultatet som blir efter en stund, likaså maken.
  5 5 1

  Du recenserar: Doc Johnson Vagina pump

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.