Sommarrea: Spara upp till 60% - Köp nu

Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant
Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant
999,00 kr
Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant produktbild 1
Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant produktbild 2
Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant produktbild 3
Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant bild på förpackningen 90

Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant

3.4 (1)
Slut i lager - Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.
999,00 kr
Översikt
Produktbeskrivning

Är ni redo för lite våtare lekar?

Med detta lacklakan från Fetish Collection kan ni enkelt omvandla dubbelsängen till en fräck lekplats med massageolja, glidmedel, champagne, iskuber eller...

I motsats till vanliga lacklakan är dessa utrustade med en 15 cm hög uppblåsbar kant som säkrar att vätskorna stannar där de är så att ni inte behöver riskera att leken förstörs av spill och olyckor.

Med sina 140 x 200 cm är det gott om plats åt er båda, oavsett om ni använder lakanet för läcker massage eller mer avancerade utmaningar.

Lakanet är tillverkat i slitstarkt svart vinyl och det ingår 1000 ml Just Glide glidmedel i paketet så att ni kan komma igång direkt.

Detaljer

MATERIAL: Slitstarkt, mjukt vinyl.
STORLEK: 140 x 200 cm.
UPPBLÅSBAR KANT: 15 cm hög.
MEDFÖLJER: 1000 ml Just Glide vattenbaserat glidmedel.

Kundrecensioner
3.3
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Bra koncept, sämre produkt

Jag och fru köpte denna för kladdigare lekar. Vi valde denna eftersom den kom med en liter glidmedel och hade den högsta kanten. Det bra: Glidmedlet har inte mycket doft och fungerar bra. Som allt vattenbaserat glidmedel torkar det ut fort och vi har numera en sprayflaska med ljummet vatten för att fylla ut och får glid igen. Det mindre bra:Bassängen har dock lite att önska. Konceptet var bra och om man gillar att kladda ner varandra med glidmedel rekommenderar jag ett lakan med kant. Däremot känns kvaliténi detta lakan låg. På insidan och utsidan är det vassa plastsömmar som kommer i vägen för leken. Bassängen hade vid köptillfället den högsta kanten vad vi hittade. Iefterhand inser vi att dessa centimetrar inte tillför så mycket. Slutsats: Vi gillar lakanet men ångrar att vi köpte just denna. Vid skrivande stund finns andra alternativpå sidan. Vill ni ha ett lakan med kant välj dem istället. Läs mer

-
5 3 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se