TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Sexlakan

Om ni gillar att experimentera med lite våtare sexlekar, då kommer ni att älska vårt utbud av sexlakan. Bred ut ett latexlakan på sängen, smörj in varandra med massageolja, eller gå helt amok med glidmedlet, och njut av den läckert glidande upplevelsen. Sexlakan är också perfekta att ta till som skydd, om du eller din partner är så tursamma att ni får riktigt våta orgasmer.

Sexlakan till heta, våta sexlekar

Sexlakan hållet torrt

Många tror att latexlakan enbart är till för kinky sexentusiaster, men även om de är populära i fetischkretsar, passar de perfekt i ett vanligt sovrum också. Sexlakan kan vara gjorda av olika material, men alla har det gemensamt att de förhindrar vätskor från att absorberas av underlaget. Därmed förblir sängkläderna, soffan eller rent av golvet torrt, även när sexet blir härligt vått och kladdigt.

För det blir det gärna. Den mänskliga kroppen producerar en massa vätska när du är upphetsad, allt ifrån naturlig lubrikation till svett i varierande mängder beroende på aktivitet. Dessutom förknippas sex ofta med intim helkroppsmassage, vilket blir betydligt mer avslappnande om ni inte behöver oroa er för att det ska komma massageolja på textilierna. Idag är glidmedel tack och lov också standard i de flesta sovrum, och vid riklig användning hamnar även det lätt på sängkläderna. Alla som har haft sex med en man utan kondom vet dessutom att det efter klimax är svårt, ja näst intill omöjligt, att ta sig ur sängen utan att det blir kladdigt. Men om ni använder ett sexlakan, då är ingen skada skedd.

Perfekt till riktigt vått sex

Idag finns det flera olika typer av sexlakan, så till att börja med bör ni fundera över vad ni helst vill använda det till. Materialet är en sak att ta i beaktande, och för en del är denna detalj viktigare än andra. Vinyllakan och latexlakan har ofta en skinande blanka yta, något som många kinksters finner oerhört stimulerande. Föredrar ni däremot en matt look, som mer påminner om traditionella sängkläder och alltså inte ger ett lika uppseendeväckande utseende i sängkammaren, bör ni välja något annat. Materialet är också viktigt att tänka över vid allergier. Det är dumt att köpa ett gummi- eller latexlakan om du inte tål dessa material.

En annan sak att tänka på är om ert lakan ska ha höga kanter eller inte, och om svaret är ja hur höga de ska vara. Är ni ute efter ett latexlakan som enbart ska skydda underlaget vid vanligt sex, då räcker nog ett traditionellt lakan bra. Men om ni gillar när det blir riktigt vått, med mycket glidmedel, massageolja och liknande, då är en variant med höga kanter att rekommendera. Det håller alla vätskor på plats, så att de både syns och känns ordentligt.

Hur rengör man ett latexlakan?

Det är faktiskt inte särskilt svårt. Om ni har ett latexlakan utan kanter räcker det många gånger att bara torka av det med en fuktig trasa. Ibland kan det dock vara en bra idé att rengöra det med en sexleksaksrengöring eller mild intimtvål, t.ex. om ni har använt silikon- eller oljebaserade produkter i er lek. Tycker ni att det har kommit väldigt mycket vätskor, kroppsliga eller utifrån tillförda, på lakanet, kan ni helt sonika ta in det i badrummet och skölja av det i duschen. Matta sexlakan av polyuretan kan många gånger tvättas i maskin på samma sätt som vanliga lakan, men läs tvättanvisningarna noga. Som ni kan se är det alltså rena barnleken att hålla era kinky sängkläder rena.

Vill ni verkligen fullända looken och maximera möjligheterna, bör ni förutom lacklakan också investera i örngott av samma material. Det är smart att ha en separat sexkudde, eftersom den kan ge extra stöd till diverse sexställningar, men också eftersom kudden riskerar att bli våt. Hos Sinful hittar du både latexlakan, påslakan och örngott som hjälper er skydda både hem och textilier. Titta igenom utbudet, välj det ni gillar bäst, klicka hem det och börja leka.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful