Fetish Fantasy Perfect Fit Harness

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fetish Fantasy Perfect Fit Harness 1
 • Fetish Fantasy Perfect Fit Harness 2
 • Fetish Fantasy Perfect Fit Harness 3
 • Fetish Fantasy Perfect Fit Harness 4
 • Fetish Fantasy Perfect Fit Harness 5
 • Fetish Fantasy Perfect Fit Harness

Fetish Fantasy Perfect Fit Harness

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Letar du efter en strap-on med maximal komfort? Då har du hittat den! Perfect Fit Harness sitter perfekt och är mycket bekväm att bära.

  Detta är en förbättrad version av den tidigare modellen. Den är mycket genomtänkt – från valet av material till den nya komfortabla designen, vilket gör den helt perfekt!

  Njut fullt ut av strap-on-sex - Perfect Fit Harness är enkel att använda och den passar de flesta dildoar. Det medföljer 4 O-ringar i olika storlekar. Det speciella materialet Luv-Touch känns riktigt skönt mot huden och ger dig maximal komfort.

  Harnessen kan justeras så den passar de flesta storlekar. Den passar till midjor med en omkrets på upp till 173 cm, och till lår med en omkrets på upp till 76 cm.

  Detaljer

  MATERIAL: Nylon, plast, metall och silikon.
  NICKELFRI: Ja.
  JUSTERBAR: Ja.
  MÅTT:
  - Midja, omkrets: 173 cm (max).
  - Lår, omkrets: 76 cm (max).
  - O-ringar, diameter: 1 O-ring i metall (4 cm) och 3 O-ringar i silikon (3 cm, 4 cm och 5 cm).

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Min första Strap-on Detta är den första Strap-on Harnest jag har köpt och provat. Kvaliteten var bra och de utbytbara o-ringarna hjälpsamma. Tyvärr var det inte vad jag förväntat mig. Upplevde inte att Harnessen hade så bra passform och på mig var den för stor, Vilket gör att jag inte kan njuta fullt utav den.
  Utöver att den inte passar mig så känns den skön mot huden, inget skav eller liknande . Dock så är den inte jättestabil så om du har någon dildo med lite tyngd i sig finns det en risk att den kommer hänga slappt och inte ha något direkt stadga i sig.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Mitt första harness Detta är det första harnesset som jag provat, och jag kunde inte vara nöjdare med det! De olika ringarna passar på alla mina dildos, och det sitter stadigt.
  Remmarna är enkla att ställa in för en bra passform, och jag känner mig väldigt sexig när jag har det på mig.

  Det enda jag hittat med den är att knapparna kring ringen sitter hårt och kräver en del styrka för att få upp. Men jag är säker på att med användning så får jag in tekniken som behövs ^^
  5 5 1

  Du recenserar: Fetish Fantasy Perfect Fit Harness

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.